Elke donderdagochtend heb ik hoorcollege

problogger podcast
Oftewel, het is weer donderdagochtend!

Elke donderdagochtend volg ik een hoorcollege van blogger Darren Rowse.

Terwijl ik naar de stad fiets, luister ik namelijk altijd naar zijn podcast. Darren Rowse begon met bloggen in 2005, en is zo vriendelijk om zijn kennis te delen. Dat doet hij onder andere met een podcast.

Zo heb ik elke donderdagmorgen een fijn hoorcollege : ) terwijl ik naar Bakker Bart fiets.

Niet alleen kom ik zo netjes aan mijn beweging, ik leer nog wat ook! Niets vertelt mij zo dat het donderdagmorgen is, als Darren Rowse woorden:

‘Thís is… ProBlogger!’

Wat is het toch heerlijk dat internet zoveel mogelijkheden biedt om dingen te leren.

En dat ik op mijn fiets in de Achterhoek kan leren van iemand die in Australië woont!

Similar Posts

12 Comments

  1. Fijn he podcast.
    Zo ben ik helemaal weg van De Grote Harry Bannink Podcast
    Pareltjes met oude bekenden uit de muziekwereld,Hans Dorrestein, Aart Staartjes,en vle anderen.Met liedjes als ‘Tearoom tango’, ‘Zij kon het lonken niet laten’ geschreven voor Wim Sonneveld, tot de muziek in zeven musicals met tekst van Annie M.G Schmidt met klassiekers als ‘Zeur niet’, ‘Op een mooie pinksterdag’, ‘Vluchten kan niet meer’.

    Groet,Greet

  2. Wat een leuke tip. Ik ga deze opzoeken. Luister af en toe podcasts in de auto maar ken er nog niet zo veel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.