Reacties

Reclame filmpjes: leuk of irritant? — 49 reacties

  • Ja dat merk ik ook. Heel leuk dat je het beschrijft. En als je op je laptop aan het kijken bent dan krijg je ook nog eens reclame over waar je naar op zoek bent. Soms wel ideaal.

 1. Ik vind die van Honig ook leuk, maar meestal erger ik me aan reclames. Als het reclametijd is zap ik dan naar een ander programma en kom weer terug als het voorbij is. Reclame voor kinderspeelgoed vind ik ook vervelend. Zeker als je je bedenkt dat hele kleine kinderen denken dat het een tekenfilmpje is zoals die van mij. Terwijl het de bedoeling van de fabrikant is dat mijn kind nu gaat zeuren en ik de beurs trek.
  http://www.geefnietop.web-log.nl

 2. Ik zie, met dank aan mijn NLziet-abonnement, gelukkig geen reclames meer. Ik vind ze stuk voor stuk bloedirritant. En áls er dan eens een leuke tussen zit, zijn er vanzelf mensen die dat naar me appen en kijk ik wel via een ander kanaal;).

  • Dus dan zouden ook wij ons huidige tv abonnement op kunnen zeggen, en kun je dan nog wel programma's op tv kijken??

 3. De Allianz verzekering met die man in een spirituele bijeenkomst, ongerust door het weer en bang voor zijn spullen. Het einde waarin hij verzaligd kijkt. Prachtstukje, Een miniflm.

 4. Ik vind reclames knap irri, ik gebruik ze ook om tussendoor andere dingen te gaan doen. Soms zijn die blokken zo lang dat je niet meer weet wat je aan het kijken was. Voor en na een programma prima als dat nodig is, maar niet er tussenin.

 5. De gewone reclames heb ik een hekel aan en zap naar een ander net zo lang totdat de reclame weg is. Echt irritant als je naar een spannende film kijkt. En dan ook steeds dezelfde bah. Men moet eens meer mooie natuur reclame maken zoals deze van Hornbach- Breng leven in je tuin. https://youtu.be/MKxSk10HY7o Maar tegenwoordig kijk ik weinig tv maar meer dvd films uit mijn grote collectie als ik er zin in heb.

 6. Ik haat die reclame van haribo echt...waar ze van die stomme stemmetjes bij doen...mijn favoriete is al oud maar goud : die rolo reclame met die olifant,ken je die nog?

 7. Ik kijk nooit tv (behalve Netflix), maar ik vind de reclames van Volkswagen, Telfort en Albert Heijn (vroeger met Harry Piekema) altijd erg leuk.

 8. Het geluid gaat altijd uit als de reclame is. reclame is bij ons plaspauze en om andere dingen te doen. Soms vergeet je dat je dat in een reclame doet en zet ik de tv uit. Vaak ook omdat de reclame zo lamg duurt.

 9. Met meer dan 10 minuten ben ik de reclame gewoon zat. Programma's duren te lang ik heb daar geen geduld meer voor. Want ook de vooruitblik en terugblik komen er nog bij qua tijd. Dat is bijna een kwartier.

 10. Ik zie al een jaar of 15 geen TV reclame meer. M'n blokkeersoftware haalt dat weg en ik start de programma's na de reclame, Kan nu ook al een tijdje met 'live' TV van de NPO. Wacht tot kwart voor 9 zet dan kassa aan die ik een paar minuten terugschuif naar het begin. Voorheen zette ik bij de TV de reclame op mute en las dan wat pagina's teletext. TV reclames zijn niet aan me besteed, ze gaan over dingen die ik niet wil hebben. En anders bepaal ik liever zelf m'n keuze in een winkel of via vergelijkingsites. Neemt niet weg dat er erg leuke reclames zijn gemaakt door verzekeringen. Hebben me nooit aangezet tot overstappen. Deze lijden bij mij onder de meuk voor wasverzachters en andere slechte reclames. Meiland, WIDM kijk ik overigens ook niet. Dan lees ik liever wat blogberichten bij anderen.

  • Vond trouwens de reclame van die Golf erg leuk. Had het leuker gevonden als dat ding na 3 bochten helemaal uit elkaar zou vallen. Heb 'm nog niet eerder gezien. Dat heoft ook niet aangezien ik geen auto koop of gebruik.

  • Er zijn via onlinekijken 2 soorten reclames. De internetreclames op de site en voor een programma uit. Die houdt uBlock Origin prima tegen. De reclames in de uitzending zelf kan je simpelweg overslaan met de muis, als je gewoon 10 minuten later begint te kijken.

 11. Hahaha, die laatste. Onvergetelijk. Lijkt mij een hele leuke rol om te spelen als actrice. Love it. Ik weet eerlijk gezegd niet welke reclame ik heel leuk vond. Ik weet wel dat er een keertje een van Stichting Aap was die mij zó raakte, dat ik meteen de gevraagde donatie per sms deed. Je kunt dan denken: goede reclame. Maar ik had oprecht het gevoel (nog steeds) dat ik iets goeds had gedaan.

 12. klopt hoor, soms zitten er echt leuke tussen, ik denk altijd als je dan toch reclame moet maken, doe het dan leuk..op dit moment heb ik niet direct een die ik echt super vind

 13. Ik vind reclame juist vaak wel echt leuk. Dan zie ik die reclamemensen zitten en weer iets nieuws bedenken. Ik vind de Jumbo reclame en het gezin van de huidige AH reclame erg leuk. Niet om keihard te lachen, maar ik krijg er wel een glimlach van en een goed gevoel.

 14. Ik kijk weinig TV, wel netflix, dus ik kan eerlijk gezegd niet zo uit mijn mouw schudden welke reclames ik leuk vind. En als ik TV kijk is het meestal NPO en daar heb je geen hinderlijke reclames in de programma's zelf.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder