Reclame filmpjes: leuk of irritant?

Ik vind reclame meestal irritant maar sommige reclamefilmpjes zijn zo humoristisch dat ik ze graag bekijk. Zoals het filmpje van de jongen die zijn excuses moet aanbieden aan de zon. Of de Honig reclame van de opscheppende moeders.

Domino Pizza heeft een grappig filmpje, die een blik geeft in de gedachtenwereld van een vader.

Diverse creatievelingen hebben onmiddellijk hun eigen versie gemaakt, en wel heel ludiek/pijnlijk is de versie die inspeelt op de storm die Pieter Storms veroorzaakte in het programma De Wereld Draait Door! Hij is razend op Matthijs van Nieuwkerk, omdat zij zijn vrouw bij het gesprek probeerden te betrekken.

Hier onder het pijnlijke filmpje:

Wat is jouw favoriete reclame?

3 Responses to Reclame filmpjes: leuk of irritant?

  1. Ik vind die van Honig ook leuk, maar meestal erger ik me aan reclames. Als het reclametijd is zap ik dan naar een ander programma en kom weer terug als het voorbij is. Reclame voor kinderspeelgoed vind ik ook vervelend. Zeker als je je bedenkt dat hele kleine kinderen denken dat het een tekenfilmpje is zoals die van mij. Terwijl het de bedoeling van de fabrikant is dat mijn kind nu gaat zeuren en ik de beurs trek.
    http://www.geefnietop.web-log.nl

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.