Reacties

Alternatieven voor PostNL? — 15 reacties

 1. Ik verstuur eigenlijk alles met dhl als particulier. Brievenbuspakje voor €3,95 en pakketten zijn ook voordeliger. Eigenlijk alleen maar goede ervaringen mee, een enkele keer raakt we iets kwijt maar dat komt tot nu toe altijd weer boven water! Gewoon zorgen dat ze een onderzoek starten en dan ineens komt er weer beweging in. Volgend jaar dacht ik gaan ze naast pakketten ook brieven versturen. Succes

 2. Als je nou de raad van de postbodes die hier reageerden opvolgt en je gebruikt wat steviger materiaal heb je kans dat het heus goed gaat. Zelf gebruik ik enveloppes met bubbeltjes aan de binnenkant. Is niet extra zwaar, wel stevig.

 3. Ik ben het met Ferrara eens. Het was een nare ervaring, maar waarschijnlijk door je eigen schuld. Denk aan al die keren dat het wel goed gaat. En stevig verpakken hoeft niet zo moeilijk te zijn. In elk geval goedkoper dan verzekerd verzenden.

 4. O, ik dacht dat je via DHL ook kon verzenden, maar dan moet je dus eerst weer een bedrijf zijn...Zucht. Diepe zucht. Ik snap dat je het niet meer vertrouwt na dat gedoe met de agenda.

 5. Ik heb ooit een filmpje gezien van wat een envelop en pakketje doormaken bij Postnl. Ik heb eigenlijk nooit meegemaakt hooguit een kapotte hoek aan een doos, daarom pak ik wel extra stevig in met brede tape. Ik hoop het niet mee te maken.

 6. Ik zeg, een stevigere envelop en het moet vast goedkomen. Dinnetje stuurt regelmatig wat via post en dat gaat altijd goed.

  Love As Always
  Dimario

 7. De postbodes die hier komen zijn stuk voor stuk goud waard. Ze doen veel voor dat weinige dat ze krijgen. DHL is overigens ook goed, of je pakket bijna helemaal in verpakkingsplakband wikkelen. Dat is wat wij doen. Ook als we via DHL versturen trouwens.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder