Reacties

Papieren boterhamzakjes en lunchzakjes — 16 reacties

 1. Ik heb me ook rot gezocht naar papieren boterhamzakjes, mijn vader gebruikte ze vroeger en toen ik ze wilde hebben voor een traktatie van mijn zoon kon ik ze nergens vinden, uiteindelijk vond ik ze bij de natuurwinkel bij ons in het centrum. Toevallig dezelfde als jij op het plaatje hebt staan. Traktatie was gelukt. Maar jammer dat ik die ouderwetse witte niet meer makkelijk bij de supermarkt kan kopen, dan zou ik ze zeker vaker gebruiken.

 2. Oh, absoluut een trommel! Ik kocht ooit voor mezelf zo'n mooie felroze, met oranje elastiek. Geen haar op mijn hoofd dat ik weggooispul zou gebruiken - te milieuonvriendelijk, te duur, en ik ben van jongs af aan gewend om het met trommels te doen...

  • Felroze met een oranje elastiek klinkt leuk. Ik houd van felle kleuren. Vroeger zei mijn moeder dat dergelijke kleuren met elkaar 'vloekten'. Maar tegenwoordig heet het 'colour blocking'!

 3. zelf eet ik thuis brood dus geen zakjes of trommel mee, mijn dochter wil alleen haar brood in plastic zakjes mee, zelfs toen ze op school zat en nog thuis woonde kon ik haar niet overhalen tot het gebruik van een broodtrommel, nam te veel ruimte in en waarschijnlijk zou ze hem ook regelmatig kwijt zijn ( ADHD en dus nogal een chaoot) nu woont ze op zichzelf en heb ik er helemaal geen grip meer op helaas is ze nog niet erg milieubewust ondanks mijn pogingen om haar daar op te laten letten.

 4. Ik heb uiteindelijk jaren een broodtrommel gebruikt die in mijn tas precies naast de boeken paste. Ideaal vond ik het, geen geplet brood meer en -bijkomend voordeel- de inhoud van mijn tas had daardoor een vaste plek.

 5. Eerlijk gezegd zijn die herbruikbare zakjes leuk om te zien maar waardeloos in het gebruik. Ik heb ze gekocht en na twee keer weggegooid omdat ze niet goed sluiten en dus je brood uitdroogt... Dure zakjes : in de aanschaf en omdat je in je lunchpauze alsnog broodjes moet kopen ;)

  Hartelijke groet,
  Noor

 6. Ik haal ze altijd wel bij de jumbo in Doetinchem.. nu heb ik ze al een paar weken voor het laatst gehaald dus misschien zijn ze er nu niet meer...

 7. Papieren boterhamzakjes zijn inderdaad een duurzame keuze! Je kunt ze ook bij webwinkel Handiggoed.nl vinden in verschillende prijsklasse en soorten. En heel handige herbruikbare boterham zakjes van biokatoen ook trouwens. Die passen goed in de tas en het zijn een soort opvouwbare placemats waar je het brood in rolt en vastzet met een klittebandje. Misschien ook een suggestie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder