Reacties

Voorgeperforeerde smartphonehoesjes om te borduren! — 7 reacties

  1. Jah ik vind ze ook wel geinig eerlijk gezegd.
    Ikzelf heb idd ook een hoesje om mijn smartfoon omdat ik denk dat dat mijn mobieltje beschermt en langer mooi houd. Ik had zelf een leuk hoesje gevonden op etsy ook door iemand zelfgemaakt, maar ehm niet door mijzelf dus, lekker gemakkelijk...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder