Voorgeperforeerde smartphonehoesjes om te borduren!

Je verzint het niet, maar er zijn dus tegenwoordig geperforeerde smartphone hoesjes, zodat je ze heel gemakkelijk kunt borduren!

Ik ontdekte dit toen ik uit de bibliotheek het boek Style your phone, de leukste borduursels meenam.

Ik kan helemaal niet goed borduren. Maar dat is juist zo leuk aan deze smartphone hoesjes: er zitten gaatjes in, waardoor borduren als het ware kinderlijk eenvoudig wordt. Het was echt iets waarbij ik dacht: ‘Dit kan ik zelfs wel!’

Geperforeerde smartphone hoesjes

Geperforeerd wil zeggen dat het materiaal, in dit geval een smartphone hoesje, voorzien is van regelmatig aangebrachte gaatjes. Daar kun je dus heel gemakkelijk in borduren. Als kind heb ik volgens mij ook wel eens iets op geperforeerd karton geborduurd. Geperforeerde smartphone hoesjes zijn volgens het boek nu nog vooral verkrijgbaar voor iPhones. ‘Maar,’ staat er bij: ‘het aanbod ontwikkelt zich razendsnel.’

Voorbeeld van zo’n smartphone hoesje met gaatjes:

smartphone hoesje met gaatjes

Voorbeelden van patronen

voorgeperforeerde smartphone hoesjes
Voorbeeld van borduurpatronen

Patronen voor geperforeerde smartphonehoesjes

Het hele boekje Style your phone staat vol met patronen voor geperforeerde smartphonehoesjes. Ik vond ze echt prachtig! Er staan bloemetjes in, maar ook schedels voor wie daar van houdt. Het is jammer dat er copyright op zit, want ik zou ze allemaal wel willen laten zien hier!

Waar kun je die geperforeerde smartphone hoesjes kopen?

Voorgeperforeerde smartphone hoesjes kun je kopen bij MyTrendyPhone, maar ook bij Veelkeus. De prijzen die ik zag variëren van zo’n 8 tot 14 euro. Dat valt me eerlijk gezegd mee.

Maar nog handiger is natuurlijk een kant-en-klaar pakket. Die kun je kopen bij gbrouwer.nl. Zij verkopen zogenaamde Anchor Kits. Daarin zitten 2 silicone hoesjes, 1 zwart en 1 wit, 6 verschillende borduurpatronen, een borduurnaald en voldoende garen om beide hoesjes te borduren.

Praktische informatie over het boek

Style your phone, de leukste borduursels is voor 12,99 te koop bij bol.com.

Mijn huidige smartphone hééft niet eens een hoesje. Maar dit vind ik toch wel leuk moet ik zeggen.

Zie ook mijn post over een Action telefoonhoes.

Heeft jouw smartphone een hoesje?

Similar Posts

7 Comments

  1. Jah ik vind ze ook wel geinig eerlijk gezegd.
    Ikzelf heb idd ook een hoesje om mijn smartfoon omdat ik denk dat dat mijn mobieltje beschermt en langer mooi houd. Ik had zelf een leuk hoesje gevonden op etsy ook door iemand zelfgemaakt, maar ehm niet door mijzelf dus, lekker gemakkelijk…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.