Pakketje met de post : )

Vrijdag werd ik verrast met dit fijne pakketje met inhoud van mijn vriendin Susanne, die ik nog ken van de middelbare school. Er zat zelfs lekkers bij voor Trixie : )

Heerlijk zo’n verrassing in de brievenbus!

linda

Krijg jij veel post?

10 Responses to Pakketje met de post : )

  1. Ik krijg niet vaak leuke post, verstuur zelf ook niet vaak echte post. Toch jammer want het is zo leuk! Daarom heb ik pas weer mee gedaan met Echtepostiscool, was zo tof!

  2. Af en toe een leuk voedsel/speelgoed pakket uit NL. Alleen opsturen naar lanzarote is erg prijzig. Meestal worden mijn pakketjes en post opgespaard en als ik dan in NL ben heb ik een heleboel. Lijkt soms net alsof ik jarig ben???? ps Hoe is het met je zwangere kater afgelopen?

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.