Reacties

Ons nieuwe bed is van staal! — 14 reacties

  1. Leuk! Heeft een lichte uitstraling. Veel plezier ervan. Die schroeven zou ik zorgelijk vinden.. maar goed, als je weer door je bed krakt.. je valt zacht.

    • Die lichte uitstraling is precies wat ik mooi vind aan dit bed. De overgebleven schroeven vind ik ook zorgelijk, maar nou ja... Ik hoop er maar het beste van.

  2. Gaat die witte verf er niet te vlug afspringen als je er een paar keer met de trekker of met de stofzuigerkop tegen botst als je onder het bed dweilt of stofzuigt ? Ik denk dat een metalen gelakt meubel waar verf afspringt dan ook makkelijk begint te roesten.
    't Is wel een mooi bed....

  3. Ai, dat van die schroefjes vind ik wel dubieus moet ik je zeggen. Voorheen hadden wij ook een wit bed, maar wel van hout. Alleen 1.60 m vond ik echt te smal. Nu hebben we - alweer jaren - een boxspring van 2.00 bij 2.00 m. Ideaal.

  4. haha, ojee, schroefje over! Hier heb idd e laats keer ook twee bedden voor de jongens, klaar laten zetten en ik vond dit echt ideaal! En wat fijn dat jullie weer lekker kunnen slapen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>