Ons nieuwe bed is van staal!

NESTTUN bed ikea
Ons nieuwe bed: NESTTUN van Ikea

Nadat we vorige week pardoes door ons bed zakten, en mijn man het ‘total loss’ verklaarde wilde ik een nieuw bed. Met spoed.

Op de grond slapen in het stoffelijk overschot van wat eens ons bed was, verveelt namelijk snel kan ik je zeggen. Het was hartstikke lastig om er uit te klauteren.

Bed gezocht en gevonden op de site van Ikea

Dus ging ik naar de website van Ikea, en vond daar eigenlijk heel snel een bed dat ik mooi vond. Het was bovendien van staal! Dus het lijkt mij dat we daar niet gauw doorheen zullen zakken. De prijs was ook prima: 119,-

Omdat ik Ikea meestal zo druk vind, kozen we er voor om het bed klaar te laten zetten. Daarvoor betaal je wel 15,- extra maar dan hoef je zelf de hele winkel niet door. Mijn man neemt op vrijdag altijd de auto mee, en is er vanuit zijn werk langs gereden.

En op zaterdag hadden we dus weer een bed.

Ik ben blij met mijn nieuwe bed!

Het ligt prima, en ik vind het een mooi enigszins romantisch bed met een vintage uitstraling.

Ik ben er blij mee!

Maar is 1 klein dingetje dat me zorgen baart: mijn man hield een aantal schroeven over…..

Leestips

Similar Posts

14 Comments

  1. Leuk! Heeft een lichte uitstraling. Veel plezier ervan. Die schroeven zou ik zorgelijk vinden.. maar goed, als je weer door je bed krakt.. je valt zacht.

    1. Die lichte uitstraling is precies wat ik mooi vind aan dit bed. De overgebleven schroeven vind ik ook zorgelijk, maar nou ja… Ik hoop er maar het beste van.

  2. Gaat die witte verf er niet te vlug afspringen als je er een paar keer met de trekker of met de stofzuigerkop tegen botst als je onder het bed dweilt of stofzuigt ? Ik denk dat een metalen gelakt meubel waar verf afspringt dan ook makkelijk begint te roesten.
    ‘t Is wel een mooi bed….

  3. Ai, dat van die schroefjes vind ik wel dubieus moet ik je zeggen. Voorheen hadden wij ook een wit bed, maar wel van hout. Alleen 1.60 m vond ik echt te smal. Nu hebben we – alweer jaren – een boxspring van 2.00 bij 2.00 m. Ideaal.

  4. haha, ojee, schroefje over! Hier heb idd e laats keer ook twee bedden voor de jongens, klaar laten zetten en ik vond dit echt ideaal! En wat fijn dat jullie weer lekker kunnen slapen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.