Online shoppen soms goedkoper!

online shoppen goedkoper

Mijn oudste dochter wilde al een tijd zo'n lelijke mom jeans kopen. Dat is een spijkerbroek die je billen twee keer zo groot doet lijken... Oorspronkelijk werden ze vooral door moeders gedragen,  vandaar de naam mom jeans. Maar nu zijn ze dus helemaal hip!

Ze hadden mom jeans bij de H&M. Maar ze hikte tegen het bedrag van 39,95 aan.

Toen bleek de broek online in de opruiming te zijn! Mijn dochter kocht de mom jeans online voor 20,-. De helft van wat de broek in de winkel kost! Er was toevallig ook nog een actie dat er geen verzendkosten werden berekend.

Tip voor koopjesjagers:

Wil je iets kopen en heeft de betreffende winkel ook een online shop? Controleer dan even of de prijs online goedkoper is dan in de winkel! Want dat zou zo maar kunnen.

Bonustip: Online kun je vaak ook nog gebruik maken van kortingscodes!

Lees ook over bestellen bij Etsy en Etsy Nederland!

Wat zijn jouw ervaringen wat betreft prijzen als het gaat om online shoppen of in sténen winkels?

Similar Posts

13 Comments

 1. Dat is wel een heel groot prijsverschil tussen de webshop en de winkel zeg!
  Ja, de kortingscodes, mijn zoon besteld er ook weleens iets en zoekt dan altijd via Google naar die codes.

 2. Ik kies bijna altijd voor online shoppen, vooral voor kleding. Ook omdat ik in een echte winkel vaak door de bomen het bos niet meer zie. Webshops hebben ook een veel grotere voorraad. Ik grijp vaak mis in de reguliere handel, met mijn doorsneematen. Van een mom jeans heb ik overigens nog nooit gehoord. Billen groter? Is er ook niet een die het omgekeerde effect beoogt? Daar zou ik persoonlijk dan meer belangstelling voor hebben. Maar ja, ik ben ook al wat ouder dan jou dochter...;)

  1. Goed punt Eline. Online heb je inderdaad vaak meer aanbod. Of je kunt in ieder geval makkelijker zoeken. Nadeel blijft, vind ik, dat je niet even eerst kunt passen.

   De broek is niet gemaakt om de billen te vergroten, maar dat is nu eenmaal het model.

 3. Ja online aankopen is geheel mijn ding. .van dierenvoeding tot kattenbakvulling ...verzorgingsartikelen. .you name it..kleding soms ook , want ik raak vaak overprikkeld in stenen stores. .

 4. Online zijn idd wel eens leuke acties! En zeker als bij H&M geen verzendkosten zijn, anders vind ik 4,90 best prijzig als verzendkosten.
  Je moet alleen geluk hebben dat je maat er online nog is.

 5. Online is overzichtelijker je kan zoeken naar het gene wat je wilt. In de winkel vind ik het fijn dat je de stoffen kan voelen en direct kan passen! Toch koop ik vaak online, het is zo leuk en vooral de sale inderdaad!

 6. Mij idd ook opgevallen dat vaak online bij h&m iets in de aanbieding is en in de winkel (nog)niet, ik pas vaak iets in een winkel en koop online ;-) Tip voor nog meer korting, de h&m club, is een gratis account waar je punten mee spaart voor elke euro die je besteed en daarmee krijg je leuke aanbiedingen. En met je account vaak meer korting op een artikel scheeld soms wel de helft! via een app op je foon kan je hem aanmaken.

 7. Ik ben een groot fan van online shoppen. Je kan op he gemak neuzen, geen rij bij de paskamers en kassa en inderdaad vaak leuke aanbiedingen. En als ik iets thuis krijg wat ik toch niet leuk vind of het past niet? Dan stuur ik het gewoon terug. Ideaal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.