Reacties

Wat is goedkoper: een online fotoalbum of zelf foto's plakken? — 13 reacties

  1. Beste een verrassende uitkomst. Ik had ook gedacht dat 'ouderwets plakken' sowieso goedkoper zou zijn. Mijn eigen voorkeur gaat uit naar een digitaal album. Ik maak mijn albums al sinds 2009 bij Abelli en ik wacht altijd met bestellen tot er een fijne korting is. Dan blijft het duur, vind ik, maar het scheelt toch weer een paar euro.

  2. Ik kies meestal voor een online fotoalbum, al heb ik er de laatste jaren geen meer gemaakt, omdat het mij ook heel veel tijd kost. Maar dat is meer omdat ik dan perfectionistisch ben. Ik wil foto's selecteren en kaderen, etc. Verder laat ik nog wel wat foto's printen, omdat ik die neerzet of ophang in huis. Herinneringen moet je koesteren!

  3. Ik gebruik met veel plezier de notebooks die regelmatig bij de Flows zitten sinds 2 jaar of zo. We doen zo een 3 keer per jaar korte vakanties en ik plak aan het eind van de dag tickets, bonnetjes, knip fotos uit folders, schrijf er een heel verhaal bij (o ook ansichtkaarten) en thuis laat ik foto's afdrukken en plak ik die in op blz. die ik daarvoor vrijgelaten heb. Heel veel werk maar o zo leuk.

  4. Grappig, ik zit er al een tijdje aan te denken om mijn foto’s weer ouderwets in een foto-album te plakken, maar had nog niet berekend hoe dat prijstechnisch zou uitvallen. Door jouw blog wordt dat een stuk duidelijker. Toch heeft een online gemaakt album waarschijnlijk toch mijn voorkeur, omdat die (in mijn geval) minder ruimte inneemt dan een ouderwets foto-album.

  5. Ik vind het allebei leuk om te doen, dus voor mij maakt het niet uit. Toch doe ik dat eigenlijk nooit. Ik monteer elk jaar mijn favoriete foto's achter elkaar en zet er een muziekje onder. Heel leuk om te doen. Die filmpjes kijk ik best vaak. Voor een boek over een uitvaart zou ik voor online gaan. Je hebt dan toch meer mogelijkheden. Fijn dat het een mooi boek geworden is. Hoewel ik nog liever had gehad dat niet nodig was geweest.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder