Onesie Zeeman

onesie zeemanMijn dochters zijn er dol op: van die rare onesies.

Onesies

Onesies zijn pakken waar je helemaal in zit. Ze hebben een capuchon, en sluiten aan de voorkant met een rits. Sommigen hebben zelfs voeten. Persoonlijk vind ik dat volwassenen in een onesie erg op een Teletubbie lijken.

Zeeman onesie

Maar ik snap wel dat ze heel erg lekker zitten. Het lijkt me alleen lastig als je naar de wc moet! Dan moet je dat hele pak losritsen en laten zakken.

Goedkope onesie bij de Zeeman voor 9,99

Dit weekend waren mijn dochters opgetogen, want bij de Zeeman verkopen ze onesies voor maar 9,99. Dat is echt heel goedkoop. Ter vergelijking: bij de Primark, toch ook een goedkope winkel, kosten ze 20 euro.

Ze zijn er met hartjes, vlinders en tijgerprint. Mijn oudste dochter heeft er eentje met hartjes. En mijn jongste dochter (zie foto) heeft de vlinder versie.

onesie zeeman

Zelf zou ik nooit een onesie kopen. Daarvoor moet ik veels te vaak naar de wc. En bovendien ga ik me helemaal lui en lamlendig voelen van dit soort pakken. Hetzelfde heb ik met joggingbroeken.

Als het even kan kleed ik me graag écht aan.

Onesie Zeeman: hoe houden ze zich in de was? Update

Inmiddels zijn de huispakken intensief gedragen, en dus ook gewassen. Ik moet zeggen: ze houden zich goed. De kleuren blijven mooi, en de stof blijft ook van goede kwaliteit.

Huispak Zeeman: voor kinderen

De Zeeman heeft ook ze voor kinderen. Een kinder huispak kost 6,99.

onesie zeeman kinderen

Wat vind jij van onesies? Hebben jullie ze in huis?

Zie ook mijn post over de Zeeman panty.

Tip: Je vindt ook leuke babykleding bij Zeeman. Zie mijn post Zeeman baby.

Similar Posts

21 Comments

 1. Té grappig vind ik ze (voor kinderen dan), lekker naar de tv kijken in je rare pak, heerlijk toch. Lau heeft er geen een trouwens, geloof niet dat die het wat vindt.

 2. Die onesies zijn echt geweldig. Ik trek ze graag aan bij mijn kinderen. Die zijn wel een stuk jonger. Vooral die onesies met dierenprintjes compleet met oren vind ik zo schattig. Die zie je vaak bij de H&M, in kleinere maatjes zijn ze ook nog niet zo duur.

  1. Voor kleine kinderen vind ik ze ook geweldig. Dan staan ze heel schattig. En bij mijn dochters staan ze op zich ook wel leuk. Maar ik vind ze toch het meest geschikt voor baby's.

 3. Ik moet ook veel te vaak naar de wc voor dat soort dingen, daarbij ziet het er niet uit als je naar buiten moet en moet je je alsnog omkleden of je krijgt dat 'laat ook maar' gevoel omdat je daar geen zin in hebt. Daarbij kan het misschien warm zijn zolang je hem aan hebt maar moet je inderdaad naar de wc is het een stuk kouder dan gewoon met een trui en broek. Ik heb wel een jumpsuit, maar zelfs die draag ik niet veel al staat hij wel mooi, denk dat dat soort dingen alleen geschikt zijn voor mensen die amper naar de wc moeten, haha.

  1. Dat 'Laat ook maar' gevoel herken ik heel erg! Daarom draag ik dit soort kleding nooit. Ik word daar lamlendig van.

   Jumpsuit draag ik ook nooit. Je hebt helemaal gelijk: die zijn alleen handig als je niet al te vaak naar de wc moet lijkt me.

 4. Het liefste loop ik in gewone kleding. Zodra ik mijn bed uit ben, de katten eten hebben en de koffie loopt kleed ik me aan. Te vaak in het ziekenhuis gelegen om me confortabel te voelen in een pyiama of huispak als ik niet in bed lig.

 5. Ik heb er vorig jaar een gekocht bij Blokker, maar dat van die Teletubbies is wel herkenbaar want als ik hem aan heb zeggen mijn zoon en man: O ze doet d'r Te;etubbiepak weer aan.

 6. Ik heb er wel een gekocht en trek hem aan als ik s,avonds gedouched heb en lekker op de bank tv ga kijken. Ik stelde het moment dat ik naar het toilet moest,inderdaad enorm uit. Want dan is het echt niet leuk. Maar nu ik er een hempje onder aan trek is dat eigenlijk niet meer zo heel koud. Die van mij is zwart met witte boordjes en op borst hoogte een blauw wit noors brei patroon.

  1. Grappig dat je toiletbezoek inderdaad ging uitstellen! Een hemdje er onder lijkt me in de winter inderdaad wel belangrijk. Anders zit je daar in je blote romp te rillen op de wc.

 7. Ohhh, ik hou in van comfortabel in de herfst en winter, zeker als ik weet dat ik 's-avonds de deur niet meer uit hoef (en geen bezoek verwacht....en trouwens wat dan nog eigenlijk....) kan ik me na werk&douchen heerlijk hullen in joggingbroek of comfi pyama. Overbodig om te zeggen dat ik volgende week even de Z.man binnen ga? (Gelukkig gezegend met een sterke blaas....)

  Veronique.

 8. Das eigenlijk gewoon een hansopje toch? Ik ga me ook helemaal ellendig voelen als ik overdag in joggingbroek ofzo loop. Je dochter ziet er wel heel lief uit met d'r pak, haha.

  1. Oh ja, hansopje! Weer een prachtig Nederlands woord dat wreed vervangen wordt door het Engels! Ik vind ook dat het mijn dochter wel goed staat. Maar toch zie ik haar overdag, als buiten de zon schijnt, liever in echte kleding ; )

 9. Vroeger had ik hier een pyama van. Inderdaad een beetje vervelend met naar de wc gaan, maar heerlijk warm omdat het uit een stuk bestaat en destijds was het op zolder slapen koud. Ruim 20 jaar geleden, ik had ook altijd sokken aan in bed speciaal voor in bed, dat je niet denkt dat ik vieze sokken van overdag aan had in bed :-)
  Maar dit is dus echt een soort van huispak en niet voor in bed?

  1. Ik denk dat je er ook prima in kunt slapen Janneke. Ik denk dat het net is wat je prettig vindt. Maar dan lijkt het me helemaal een gedoe als je 's nachts naar de wc moet! Ik moet 's nachts geregeld, dus ik zie mezelf al worstelen met mijn onesie.

 10. Ik ben dol op huiskleding - joggingbroek met shirt of sweater. En ik heb zelfs een echt huispak - blauwe badstof, tot mijn verdriet met een geappliceerde beer erop - eigenlijk niets voor middelbare mevrouwen! Maar zeker 's winters, dan wil ik zodra ik koud thuiskom direct iets makkelijkers en warmers aan trekken... Onesies zijn inderdaad hansopjes - je dochter is een erg leuke teletubbie, maar voor mij is het niets, ziet er niet uit, en bovendien ben ik ruim 5 cm langer dan de gemiddelde vrouw, en dan zitten zulke pakken heel vervelend, als de ruimte tussen schouder en kruis te kort is!

  1. De ruimte tussen schouder en kruis kan inderdaad een probleem zijn. Bij mijn oudste dochter zit de onesie perfect. Maar bij mijn jongste dochter is dit stuk bijna te kort. Het pak moet dus niet gaan krimpen. Anders heeft mijn oudste dochter er twee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.