De nieuwste pony mode

Op mijn donderdagrondje met Trixie kom ik langs diverse weilanden met pony’s. Ik kan me vaak verbazen over hun kapsels.

Neem nou deze, die overduidelijk het geld van de kapper nog in de zak heeft:

pony mode

Een weide verderop heeft deze pony het beter bekeken. Die koos voor een ‘pittig kort’ kapsel en ziet daardoor een stuk meer van de wereld lijkt me:

IMG 1020

Zelf heb ik overigens helemaal geen pony : ) Ik draag mijn haar meestal naar achteren, of opzij.

Wat voor kapsel heb jij?

Similar Posts

20 Comments

 1. Ik heb ook geen pony, maar overweeg het wel om er weer ééntje te laten knippen :) Heel leuke blog, heb er hard om gelachen; vooral het pittig korte kapsel :’)

 2. Leuk gedaan !!!
  Ik heb lange haren met wat los springende plukken, welke ik bij elkaar bind met een elastiek en meest nochalant in een soort knot draag, laag in de nek.

 3. Ik heb lang haar dat een beetje krult en ik heb een dunne pony. Ik draag mijn haar meestal in een vlecht over mijn linkerschouder.

 4. Hahaha, het ponykapselobservatierondje :-D Grappig wat je dan opvalt tijdens zo’n wandeling! Ik zou het vaker los willen dragen, maar het eindigt toch vaak in een staart of knot. Meer fantasie heb ik niet, haha.

 5. Geweldig, die pony’s! Ik mis de asymmetrische pony.

  Ik mag van mijn kinderen alles, maar geen kort pittig kapsel. Ik laat mijn haar nu weer groeien, en kan het binnenkort weer opsteken. Lijkt me lekker!

 6. Haha Nicole, heerlijke post alweer!! Ik moet daar ook altijd zo mee lachen met die pony’s. Ik zit zelf in de ‘tussenin’ fase, ik kom van kort en zit nu bijna aan een bob…

  X Lazy Bird

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.