Reacties

Nieuwe kringloopvondsten juni 2021 — 26 reacties

 1. Haha, heerlijk, die lijst met alles wat je eigenlijk ook wilde hebben! Mooie score heb je geregeld. Ik moet ook echt hoognodig weer eens naar de kringloopwinkel.

 2. Ik hou ook van kringlopen. Je voelt je niet echt een "verbruiker" en je vindt er inderdaad veel leuke dingen. Wij hebben hier heel veel van die kringloopzaken. Sommige alleen met kinderspullen. Goed idee

 3. Prachtige kan ! Ik heb die enkele jaren geleden in 3 formaten gevonden in de Kringloopwinkel in Antwerpen en heb er nog leuke bekers bij gevonden. Geweldig toch ! (Hoe kan ik hier een foto meesturen ?)

 4. Gelijk hebben de kinderen, vakantie en meer bewegingsvrijheid is iets om te vieren.
  Je je moet oppassen met kringloop winkelen, voor je het weet koop je veel te veel. Hans

 5. Ben ook blij dat ik weer heerlijk kan struinen en ik ga dus ook altijd voor mooie kannen want die staan bovenop mijn keukenkastjes maar dan wel van die aparte. Mooie vondsten had jij ook weer. Ga denk ik zaterdag weer eens in andere omgeving kijken want ook daar zal ik vast wel wat moois vinden. dank ook voor je mooie reactie op mijn vragen op blog.

 6. Vorige week toen wij op vakantie waren ben ik in een kringloopwinkel geweest. Het was heerlijk om lekker weer tussen alle spulletjes te kunnen snuffelen.
  Leuke dingen heb je gekocht!

 7. Eigenlijk is het enige waarvoor ik de kringloopwinkel wel eens induik zijn niet vaatwasser bestendige kopjes en glaswerk, dat is bijna niet meer te koop, Alles is veel te dik wat je nu kunt kopen wánt moet in de vaatwasser kunnen . Bij mij komt er geen vaatwasser in, wat een smerigheid zo'n ingeruimde machine.

 8. ha Nicole,

  laatst was ik even bij mijn zus, die op haar kleindochtertje van 4 paste. Ik vroeg aan haar: "Wat gaan jullie vandaag doen?"
  Zei die kleine... "Naar de Kringloop..."

  geinig he.
  Altijd wat te snuffelen...

  groetjes!

 9. achter Kringloopwinkels schuilt ook heel wat leed, mensen die alles kwijt zijn geraakt, krijgen er nooit iets voor terug, van wat jullie ervoor betalen. business ?

 10. @say it Geen idee welke kringloop jij bedoeld, maar hier weet ik dat onze kringloop, die volledig particulier is opgezet wel elke maand een waterkraan in een ontwikkelingsland laat plaatsen en daarnaast mensen met een smalle beurs altijd geweldig vooruit helpt. Je krijgt hier van de gemeente een meedoenbon van 50 euro. De kring verhoogt die naar 60. Ook weet ik dat ze veel mensen op de achtergrond helpen, ze altijd een praatje en kop koffie klaar hebben voor mensen die dat nodig zijn...

 11. Dat kopje is leuk. Ik merk wel dat Het Goed erg duur begint te worden amper boeken onder de twee euro, ze zijn ook geen stichting meer daarom zoek ik nu andere kringlopen uit. Behalve boeken koop ik ook graag stevige plasticbakken en keulse potten.

 12. Zo te zien ben je goed geslaagd. Ik kijk altijd voor muziek (zowel LP als CD) en voor vintage beauty gerelateerde dingen zoals een föhn of reistoilettasjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder