Reacties

Kringloopvondsten opknappen: meer dan 20 projecten — 14 reacties

  1. Je moet tegenwoordig uitkijken. Hier hebben we enkele kringloopwinkels van de RD4. Daar betaal je voor tweedehands bijna meer dan voor nieuw... Dat schiet dan ook niet op.

  2. Kom graag en veel bij de kringloop, maar mijn voorkeur gaat dan uit naar spullen die ik alleen goed hoef schoon te maken en hooguit een verfje eroverheen. Mijn laatste vondst een regenton die alleen schoongemaakt hoefde te worden. Ik heb geen regenpijp waar ik hem op aan kan sluiten, maar vang regenwater op in emmers in mijn achtertuin en vul de ton daarmee . Hij koste mij 12,50 en alhoewel de prijzen in kringloopwinkels steeds hoger worden heb ik daarmee nog steeds een koopje. Vooral omdat alleen stoffig en vuil was ,maar er verder niets aan mankeerde zelfs het aftapkraantje werkt nog goed.

    • Ik was er al jaren naar op zoek en had de hoop al opgegeven tot hij er in mei ineens stond . Ik was al min of meer van plan om dan maar een nieuwe aan te schaffen, maar ben maar wat blij dat ik hem 2e hands vond. Ik loop ook eigenlijk elke week de kringloop binnen en meestal vind ik er niets maar op deze manier kom je dan toch ook af en toe een pareltje tegen.

  3. Het boek lijkt me super leuk! Ik hou echt van dingen opknappen maar doe het eigenlijk bijna nooit omdat ik nog thuis woon en niet veel ruimte heb. Vind het heerlijk om zo bezig te zijn!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder