Reacties

Nieuw douchegordijn voor 2,99: product review — 63 reacties

 1. Ik ga altijd voor douchegordijnen onder de € 15. En eigenlijk zijn ze altijd prima - ik zorg er meestal voor dat ik een wasbare soort heb, want ja, schoon blijven ze niet.

  In het verleden ook van die stink-plakdingen gehad, ik rúik het al als je het omschrijft! Wel leuke seventies look, trouwens...

 2. O brrrr, ik zou het vreselijk vinden, een gordijn dat naar binnen komt en aan je plakt. Wij hebben hier een glazen douchecabine, maar in ons vakantiehuis een douchegordijn van Ikea. Lekker stevig, kan in de wasmachine en komt niet naar binnen. Vlgs. mij hangt het er al meer dan 10 jaar, ziet er nog steeds prima uit en heeft rond de € 8 gekost. Een prima koop.
  Groet, Rinske

 3. Een douchegordijn, ik krijg er altijd de kriebels van omdat ze 9 van de 10 keer tegen je aanwaaien, zoals je zegt. Blegh, zo plakkerig koud douchegordijn, rillingen! Maar, eerlijk is eerlijk, voor maar € 2,99 ziet 'ie er best goed uit. Geef mij toch maar een douchedeur hoor :-)

 4. Wij hebben een douchecabine. Lang geleden in een ander huis, hadden we een douche gordijn en eigenlijk vind ik dat veel handiger. Een stuk makkelijker met schoonmaken. Ik vind je gordijn er leuk uitzien. Ik moest lachen om jouw oplossing om het gordijn lager te hangen. Met die lange kerels hier, zou het water dan boven het gordijn uitkomen :D

 5. Als je bij Action had gekeken had je voor 3,99 een douche gordijn gehad ook waterdicht maar dan van stof met ook hele leuke printjes.En die kunnen gewassen worden.

 6. Wij hadden eerst ook douche gordijndn. Maar mijn vriend is breed en lang en het bleef altijd aan uem vast plakksn. Sinds kort douchecabine gekocht en zoveel meer ruimte in de douche en ook niet vervelende douchegordijn die vast plakt aan je

 7. Oh brr vreselijk als het naar binnen waait. Daar houd ik niet van. En inderdaad het moet in de wasmachine kunnen. Eigenlijk ben ik ook wel weer toe aan een nieuw exemplaar. Ik denk dat ik toch wel een iets duurdere koop dan.

 8. Ik ben zo blij dat we geen douchegordijnen meer hebben maar een glazen deur. Ik vond het toch altijd een beetje vies ( dat weer er in he) en dat wat jij zegt naar binnen waaien. Ik vind deze wel lekker vrolijk trouwens.

 9. Bij mij waaien de douchegordijnen ook altijd naar binnen. Opgelost door een klein haakje aan de muur te plakken. Aan het gordijn een handdoekhaakje vastgeclipt en zo zet ik het vast tijdens het douchen. Valt nauwelijks op en werkt prima.

 10. Oh dat naar binnen waaien, ik dacht dat dat dus bij douchegordijnen 'hoorde'. Maar ik lees dat het ook anders kan haha. Wij hebben een glazen douchecabine, blij mee!

 11. ik had laatst een heel leuk douchegordijn bij Wish besteld,ze hebben daar hele leuke dingen en dit gordijn heeft de Ijffeltoren als print met leuke bloemen,dus weer eens iets heel anders als altijd stipjes of schelpjes. Maar ook niet duur met verzendkosten onder de 15 euro. een douche gordijn schoonmaken is niet moeilijk,gewoon een nachtje in de soda en/of azijn en dan meewassen met de kookwas,heerlijk zacht en schoon is het weer.

 12. Wij hebben een wasbaar douchegordijn en aan allebei de kanten op de muur een soort wit "knijpding" (weet niet hoe ik het moet beschrijven), waar je het gordijn klemvast tussen schuift. Gewoon te koop bij bouwmarkten en zelfklevend aan de tegels. Zo kan het gordijn niet meer tegen je aan waaien,
  Douchecabines vind ik alleen mooi als ze splinternieuw zijn, kort daarna krijg je smerige hoekjes en randjes. Geef mij maar een wasbaar gordijn, veel frisser

 13. Ik heb een douche gordijn en die bevalt wel
  Kan in de wasmachine
  Goed materiaal
  Stinkt niet
  Als het stinkt zitten er nare stoffen in
  Zou ik het voor wat anders gebruiken
  Buiten om wat af te dekken

 14. Ik ben blij dat we een glazen douchewand hebben hier. Bij m’n ouders thuis hadden we een dochegordijn en dat ding waaide ook altijd naar binnen; super onhandig. Buiten dat, is dit natuurlijk een koopje

 15. Wij hebben geen douchegordijn, vind dat geplak helemaal niks want die dingen waaien altijd naar binnen. We hebben een afgeschermd muurtje in de douche en dat is prima.

 16. Ik zette de straal van de douche altijd net iets schuiner waardoor een wat water op het douchegordijn sproeide, hierdoor komt hij ook niet zo plakkerig naar je toe :) Een leuk koopje is dit !

 17. Wat een leuke! Super vrolijk! Ik ben zelf totaal geen persoon voor douchegordijnen. Het plakt altijd overal aan vast. Sinds we zijn verhuisd 4 jaar geleden hebben we gekozen voor een douchedeur ipv gordijn. Dat is wat duurder, maar wel echt veel fijner!

 18. Brrr, het idee dat zo'n nat gordijn zich aan je lijf kleeft, rillingen, haha. Wel leuk zo'n review! Wij hebben twee glazen douchewanden die net genoeg beschermen zodat de badkamer niet zeiknat zal worden, lijkt me net wat fijner dat een douchegordijn. Maar goed, daar moet je badkamer maar net naar zijn natuurlijk!

  • Dat is ook echt niet prettig inderdaad. Maar dan ligt het dus blijkbaar niet aan mjin supergoedkope douchegordijn, want in hotels zullen ze wel betere kwaliteit hebben?

 19. Niks vervelender dan een plakkend, waaiend gordijn! Idd soms kan je maar beter wat meer uitgeven. Aan de andere kant heeft deze wel een lekker fris kleurtje. Wij hebben sinds een paar jaar terug een douchecabine. Ook niet alles hoor, want t was een goedkoop ding geloof ik en daarom wat lastig om écht schoon te houden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>