Stromboli van Saskia Noort: ik heb ‘m uit

stromboli

De boeken van Saskia Noort lees ik meestal wel.

Dus als er een nieuwe uitkomt, dan reserveer ik die in de bibliotheek. Afgelopen week las ik haar nieuwste boek Stromboli uit. Het leest, zoals al haar boeken, makkelijk weg, maar ik vond het deprimerende kost.

Mijn review vind je op mijn boekenblog.

Wat vind jij van de boeken van Saskia Noort?

Similar Posts

13 Comments

  1. Haar naam ken ik wel, maar ik zou eerlijk gezegd niet weten hoe haar boeken zijn. Vaak hoor ik er wel goede verhalen over. Ben helaas niet zo een boekenwurm.

  2. Ik ken haar naam, maar heb nog nooit iets van haar gelezen. Meestal vind ik Nederlandse schrijvers niet ‘verhalend’ genoeg. Ik houd juist van avonturen, beeldend schrijven, geschiedenis. Van de Nederlandse schrijvers lees ik liefst van Reina Crispijn.

  3. Ik vind de boeken van Nederlandse schrijvers over het algemeen niet geweldig. De buitenlandse detectives vind ik stukken beter geschreven. En veel spannender..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.