|

Never have I ever serie op Netflix

never have i ever
Laat je niet afschrikken door de poster!

Never have I ever is zo’n serie die ik voorbij zag komen waarvan ik meteen wist: ‘Die ga ik dus écht niet kijken! Weer zo’n stomme serie over een tiener!’

Ik heb het niet op series met tieners.

Maar dat heeft mij er niet van weerhouden om de series Sex Education en The End of The Fucking World met veel genoegen te kijken.

Vermoedelijk zei  ik daardoor op een onbewaakt moment toen mijn man en ik even ‘tussen series’ zaten tegen hem:

‘Zullen we anders in vredesnaam dan maar die stomme Never have I ever kijken?!

En wat ben ik blij dat we dat deden! Want het is echt een hele leuke serie.

Never have I ever: waar gaat het over?

Op basis van het verhaaltje is Never have I ever niet veel bijzonders. Het gaat over het Indische meisje Devy dat recent haar vader verloor aan een plotsklapse hartaanval. Devy woont met haar moeder en nichtje in de VS. De serie gaat over Devy’s perikelen als tiener, wat er gebeurt op school etc.

Niks origineels of bijzonders dus.

Wat maakt Never have I ever dan toch zo leuk om te kijken?

Voor mij is dat in de eerste plaats de alwetende verteller in de vorm van John McEnroe. Je weet wel die tennisster die beroemd werd vanwege zijn woedeaanvallen. Hij is de ‘narrator’ van wat er met Devy gebeurd. Dat gebeurt met een boel filmspot, en ik vind zijn stem ook geweldig.

Naast de geweldige stem van John McEnroe, is het ook gewoon een mooie en fijne serie om naar te kijken. Zeker in deze turbulente tijden waarin de ene crisis na de andere volgt, is dit prettige feelgood tv.

Trailer

Hieronder de trailer van het eerste seizoen.

Mijn conclusie over Never have I ever

Ik raad deze serie van harte aan. Zeker als je bijvoorbeeld geveld bent door een verkoudheid of corona. Als je net als ik je neus ophaalde voor deze serie, heb je bovendien meteen maar liefst 4 seizoenen om te kijken. Dat is dan weer het voordeel van snobisme ten opzichte van tienerseries ; )

Op IMDb krijgt de serie een teleurstellende 7,8. Ik had een hoger cijfer verwacht. Zelf geef ik de serie toch wel een 8,4 vanwege het feelgood gehalte.

Never have I ever kijken?

De afleveringen van duren maar 30 minuten. Dat maakt dit ook om die reden ‘makkelijke tv’. Je kunt de serie kijken op Netflix!

Hoeveel betaal jij voor Netflix? Zie mijn post Netflix prijzen!

Similar Posts

10 Comments

 1. Wil je echt een goede serie zien? Dan moet je eens kijken naar keep sweet ,pray and obay. Gaat over polygamie, pedofilie, Warren jeffs.

  1. Ja, vond ik een heftig gebeuren. Je kan (of wil) het je niet voorstellen, maar dit gebeurt gewoon nog steeds. Heel creepy!

   Sex Education vind ik meesterlijk. Ik kijk enorm uit naar het volgende seizoen. Die personages en al die actuele issues die zo goed worden neergezet. Je gaat van ze houden, van allemaal!

   Ik zal deze ook op m’n lijst zetten, altijd open staan voor nieuwe dingen :)

  2. Niet iedereen zit ter ontspanning te wachten op een serie over allemaal ellende…. Doe mij die feel good series maar 😄
   Dat haalt m’n hoofd wat weg van al het dagelijkse gedoe (zoals de energie-stress…)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.