Bijzonder nummerbord

nummerbord

Nog nooit was ik zo veel van huis als in de weken na het overlijden van onze dochter Lucy.

Op één van de vele ritjes naar haar appartement om het op te ruimen, kwamen we op de terugweg bovenstaande auto uit Duitsland tegen.

Toepasselijk vind ik het momenteel niet, maar wel bijzonder.

Similar Posts

24 Comments

 1. Zulke 'tekenen' zetten je altijd even aan het denken. Je voelt het misschien nu niet, maar het deed toch iets.
  Wat moet dat moeilijk zijn om haar huis leeg te ruimen. Veel sterkte en kracht toegewenst.

 2. Bijzonder! Zo kwam ik vorig jaar bij de chiropractor in Zutphen een Duitse auto tegen met het nummerbord GELUK4. De auto bleek van een dame te zijn die in 2016 een zware beroerte heeft gehad, hard gewerkt heeft om daarvan te proberen te herstellen, een boek over haar situatie heeft geschreven en nu een zorgprogramma (www.brain.rehab) heeft voor lotgenoten. Zij heeft haar geluk met twee handen vastgegrepen, heel inspirerend.

 3. Het betreft een voormalig kenteken van Geldern, waar ons Gelderland naar vernoemd is. Daar rijden er niet veel mee rond. Ik zag er destijds geen. Zo ver ik weet rijden ze daar vooral met KLE rond aangezien ze in kreis Kleve wonen.

 4. Hoe het met jullie zit weet ik niet, maar heel lang ben ik op zoek geweest naar dingen van onze zoon die ik niet kende. Kort na zijn overlijden heb ik al zijn spullen doorgekeken op zoek naar iets, al wist ik niet naar wat. En het hele internet heb ik afgespeurd op zoek naar foto's die ik misschien nog niet kende. Alles van en over hem wilde ik hebben zodat het nooit verloren zal gaan, zolang als wij leven. En nu nog steeds typ ik af en toe zijn naam in en kijk ik op internet naar verslagen die over hem gaan, alhoewel ik alles al eerder opgeslagen heb.
  Aan geluk zullen jullie nu nog niet denken. Het zal ook nooit meer zo worden als vroeger en dat kan ook niet. Toch vind ik het knap dat je een foto van het nummerbord maakte, ook al staat je hoofd totaal nog niet naar geluk.

  1. Oh, dat is heel herkenbaar mevrouw W.! Ik ben ook voortdurend op zoek naar sporen van Lucy als het ware. Dingen die ik nog niet wist. Bij het opruimen van haar huis hoop ik ook steeds dingen te vinden die mij wat vertellen.

 5. Lieve Nicole,

  Aan gelukkig zijn denk je nu inderdaad niet nu de wond van het verlies van jullie lieve dochter nog zo vers is. Ik wens jullie toe dat jullie in de toekomst samen wel weer samen geluksmomenten kunnen ervaren, ondanks dit blijvende gemis.
  Heel veel sterkte toegewenst!
  Veel liefs, Alice K.

 6. Ach, wat moet geluk ver weg voelen nu. Je hebt er niks aan maar ik denk vaak aan jullie. En ik kan niks anders doen dan jullie weer veel sterkte wensen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.