Reacties

Bijzonder nummerbord — 24 reacties

 1. Zulke 'tekenen' zetten je altijd even aan het denken. Je voelt het misschien nu niet, maar het deed toch iets.
  Wat moet dat moeilijk zijn om haar huis leeg te ruimen. Veel sterkte en kracht toegewenst.

 2. Bijzonder! Zo kwam ik vorig jaar bij de chiropractor in Zutphen een Duitse auto tegen met het nummerbord GELUK4. De auto bleek van een dame te zijn die in 2016 een zware beroerte heeft gehad, hard gewerkt heeft om daarvan te proberen te herstellen, een boek over haar situatie heeft geschreven en nu een zorgprogramma (www.brain.rehab) heeft voor lotgenoten. Zij heeft haar geluk met twee handen vastgegrepen, heel inspirerend.

 3. Het betreft een voormalig kenteken van Geldern, waar ons Gelderland naar vernoemd is. Daar rijden er niet veel mee rond. Ik zag er destijds geen. Zo ver ik weet rijden ze daar vooral met KLE rond aangezien ze in kreis Kleve wonen.

 4. Hoe het met jullie zit weet ik niet, maar heel lang ben ik op zoek geweest naar dingen van onze zoon die ik niet kende. Kort na zijn overlijden heb ik al zijn spullen doorgekeken op zoek naar iets, al wist ik niet naar wat. En het hele internet heb ik afgespeurd op zoek naar foto's die ik misschien nog niet kende. Alles van en over hem wilde ik hebben zodat het nooit verloren zal gaan, zolang als wij leven. En nu nog steeds typ ik af en toe zijn naam in en kijk ik op internet naar verslagen die over hem gaan, alhoewel ik alles al eerder opgeslagen heb.
  Aan geluk zullen jullie nu nog niet denken. Het zal ook nooit meer zo worden als vroeger en dat kan ook niet. Toch vind ik het knap dat je een foto van het nummerbord maakte, ook al staat je hoofd totaal nog niet naar geluk.

  • Oh, dat is heel herkenbaar mevrouw W.! Ik ben ook voortdurend op zoek naar sporen van Lucy als het ware. Dingen die ik nog niet wist. Bij het opruimen van haar huis hoop ik ook steeds dingen te vinden die mij wat vertellen.

 5. Lieve Nicole,

  Aan gelukkig zijn denk je nu inderdaad niet nu de wond van het verlies van jullie lieve dochter nog zo vers is. Ik wens jullie toe dat jullie in de toekomst samen wel weer samen geluksmomenten kunnen ervaren, ondanks dit blijvende gemis.
  Heel veel sterkte toegewenst!
  Veel liefs, Alice K.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder