Reacties

Nieuwe Netflix serie: The End of the Fucking World — 56 reacties

  1. Ik zag deze serie al en paar keer voorbij komen en de reacties zijn lovend dus ik ben er erg benieuwd naar! Maar over het algemeen ben ik niet zo'n fan van donkere komedies dus ik weet nog niet zeker of ik hem ook daadwerkelijk ga bekijken :)

  2. Deze heb ik opgezet, maar de eerste aflevering vond ik niet echt fijn inkomen, dat ik hem weer heb afgezet. Ik volg nu ook teveel verschillende series, dus misschien later nog eens proberen.

  3. Ik vond het wel leuk om te kijken, vooral omdat het korte aflveringen zijn, kijkt het wel gemakkelijk! Maar voor mij doen ze er net iets te lovend over overal, ZO goed vind ik het ook niet. Gewoon prima serie, maar verder niet heel veel speciaals.

  4. Wij hebben de serie gezien. Het zat goed ineen, was spannend genoeg en absurd genoeg om je er toch vragen bij te stellen dat zulke dingen in een persoon kunnen omgaan. Alleen vond ik de laatste aflevering minder geslaagd. Het is een aanrader, maar voor mij niet de beste serie die er beschikbaar is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder