Reacties

Lentebloemen in huis in januari — 22 reacties

  1. Ik koop nooit bloemen, maar heb ze wel staan. Dat zijn kunstbloemen. Die ruiken niet. Mijn longen protesteren van geurende bloemen. Hyacinthen zijn het ergst. Jammer want ik vind de geur wel heel lekker. Als ik bij iemand kom die deze bloemen heeft staan dan vraag ik altijd of ze ze weg willen zetten.

  2. Gelijk in januari zet ik de kamer vol met bolletjes, bossen tulpen, heerlijk, mag van mij zelf nooit voor die tijd, dus zodra de kerstboomtroep weg is, ga ik de lente in huis halen.

  3. Ja leuk lentebloemen en ook liever pas kopen als het echt lente is en niet al in januari. Maar in de lente zie je de hyacinten en primula's bijna niet meer. Ik krijg er op mijn verjaardag in februari altijd wel een paar en zet ze daarna in de tuin en daar staat nu een primula van vorig jaar het hele jaar al te bloeien.

  4. Ik koop juist in januari bolletjes om de donkere dagen door te komen! Als er buiten steeds meer tekenen van de lente komen en er buiten weer bloemetjes komen heb ik er in huis minder behoefte aan. Maar nu in januari vind ik bollen erg mooi. Zo leuk om te zien hoe ze groeien en tot bloei komen.... Gezellige kamer heb je zo Nicole!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>