Reacties

Netflix kijktip april 2018: The Santa Clarita Diet — 28 reacties

  1. Rory en zombies. Geen goede combinatie. Ik vind het hoesten van de hoofdrolspeler uit Breaking Bad al vervelend (ik ben niets gewend, hahaha). I feel you (wat je zegt dat als je niet van zombies houdt dat je dit toch leuk kan vinden), maar ik ga het toch niet proberen. Sorry!

    • Dat snap ik wel. In eerste instantie had ik ook mijn reserves. Maar als je heel even doorkijkt dan zie je de humor en herkenbaarheid. Dat had ik tenminste.

  2. Ik denk niet dat het een serie voor mij is. Wij zijn net begonnen met de serie ‘Saints and Strangers’. Over de eerste pelgrims in de VS. We zijn nog maar bij de tweede aflevering, maar we vinden het een erg mooie serie.

    • Het feit dat ze een zombie is, is ook eigenlijk niet eens het belangrijkste. Het is vooral een humoristische serie over een echtpaar en hun gezinsleven vind ik.

  3. Dit klinkt echt als een hele bizarre en twisted serie haha. Hoe erg is het kots en bloed gehalte? Ik kan er namelijk écht niet tegen dus als het iets is wat telkens terugkomt moet ik hem skippen.. Terwijl hij me nu wel leuk lijkt!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder