Reacties

Netflix: Dirk Gently's Holistic Detective Agency — 30 reacties

  1. Lijkt me zelf niets maar het lijkt me echt iets dat mijn zoon tof zou vinden. Of is het eng voor kinderen/tieners? Zitten er juist nare stukken in?

  2. Het klinkt wel leuk, maar zelf hou ik van luchtige series met een prima te volgen verhaallijn. Zo te horen is deze dat niet. Maar ik ga hem wel even uitproberen hoor. Ben benieuwd.

  3. De puzzel spreekt me aan. Het absurdistische met tijdreizen en al, dat hoeft voor mij niet. Ik wil series die zomaar zouden kunnen gebeuren. Dan leef ik me meer in ;-)

  4. Oh lijkt me wel iets voor mij haha Lekker maf al kan ik begrijpen dat op een gegeven moment het allemaal een beetje te ver gezocht is en je de draad kwijt raakt

  5. Ik ben niet zo van de detective series, ik kijk wel enorm veel op Netflix heb er ook twee artikelen over geschreven met al mijn aanraders haha , netflix addict!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>