Reacties

Nee hè?! iPhone4 kapot gevallen — 37 reacties

 1. Pas als je je telefoon niet meer kunt gebruiken, merk je pas hoe "onmisbaar" deze is. Ik gebruik nu nog een Samsung, maar heb een nieuwe Iphone in de kast liggen. Ik ben alleen te lui om een nieuwe simkaart aan te vragen die wel in mijn Iphone past. Het scherm van mijn Samsung is al twee keer kapot gegaan, maar gelukkig kon ik de kosten voor een nieuw scherm verhalen op mijn inboedelverzekering. Mijn telefoon is voor mij super belangrijk, omdat het ook mijn zakelijke telefoon is. Dus zonder mijn telefoon ook geen werk.

  • Hier in Zweden kan je bij de telefoonprovider zo een kaartje op maat op jouw telefoon laten programmeren. Kost niets als het je eigen provider is. Lijkt me dat dat in Nederland ook wel is. Gewoon even informeren.

 2. Ik heb een Samsung s4 mini en daar ben ik erg aan gehecht vanwege de apps die erop staan (ik schreef er een toepasselijk artikel over) en idd de foto's die erop staan.

  • Ik had er dus ook een hoesje om heen. Best een goede: zo'n book case model. En mijn mobieltje was al wel eens uit het fietsmandje gevallen, en altijd ging het goed dankzij dat hoesje.

   Ik heb mijn lesje nu echt goed geleerd!

 3. Wat balen dat je smartphone kapot viel. Ik heb geen smartphone, maar af en toe gebruik ik die van manlief om wat foto's te maken. Geen idee welk type hij heeft.
  Ik ben verslaafd aan mijn ipad :-)

 4. Ik heb een oldtimer gsm die kan bellen, smsen en foto's nemen en meer moet een gsm voor mij niet kunnen. Mijn gsm kan tegen een stootje aangezien hij aan de buitenzijde precies uit rubber bestaat. Volgens mijn zoon is het een type dat vroeger heel veel door werklui gebruikt werd net omdat de gsm zo robuust is en tegen een stootje kan. Hij overleefde ook al een duik in het toilet.....

 5. Bij ons in het dorp is een bedrijfje die je een nieuw schermpje op je gsm zetten. Klaar is kees. Dat hebben we bij zoonlief al twee keer laten doen.

  • Ik heb voor de kinderen wel eens geïnformeerd naar een nieuw schermpje. Maar dan was het vaak toch voordeliger om een tweedehands 'nieuw' exemplaar te kopen.

 6. Oh man, echt he! Wat zijn we afhankelijk van die dingen geworden. Het is zo handig!
  Balen dat de jouwe stukviel!

  Ik heb een iPhone 6. Vind hem geweldig! Hoop er heel lang mee te doen.

 7. Zonde van je iphone, oudste dochter had laatst haar telefoon ook laten vallen maar gelukkig hoefde alleen het scherm vervangen te worden. Ik heb een Iphone4 maar hij kan nog steeds geup date worden dus zolang hij het blijft doen hou ik hem ook gewoon. Wel met een hoesje er om heen wat op een soort van boekje lijkt zodat ie goed beschermd is.

  • Zo'n soort boekje er om heen had ik ook. Nu trouwens ook weer. Mijn iPhone4 werd niet meer geupdate. Nu ik een iPhone5c heb kunnen mijn apps ineens allerlei nieuwe dingen.

   Dat is echt een geluk bij een ongeluk.

 8. Ik heb een LG G3 - heel tevreden over! Die van mij is een half jaar geleden ook gevallen, met een kapot schermpje als gevolg.. Verschrikkelijk! Maar het bleek gelukkig verzekerd te zijn - ben hem maar een paar dagen kwijt geweest en kreeg hem met een nieuw schermpje weer terug! Ik doe er ongeveer alles mee haha

 9. Ah, dat zorgt voor zo'n hartverlamming. Zelf ooit 1x gehad, gelukkig heb ik het toen kunnen regelen met mijn verzekering, maar het was even het verre van gezellig in huis. ???? Heb nu een iPhone 6 en later dit jaar als ik mijn abbo mag verlengen ga ik denk ik voor een se of als hij uit is, de 7.

 10. Oef balen zeg! Ik heb een beschermplaatje op mijn scherm en deze heeft heel wat klappen opgevangen.

  Het kost €10,- en zodra er een barst inzit laat ik het vervangen.

  Veel plezier met de nieuwe phone!

  • Mijn zoon had het ook al over zo'n beschermplaatje. Ik denk dat ik dat maar ga kopen inderdaad! Ik wil niet nog een keer zo'n kapot schermpje.

 11. Ik heb een Samsung s4 mini, ik kan nog geen dag zonder. Hij is ooit kapot gegaan op een zaterdag avond en werd gek dat ik pas dinsdag naar de winkel kon om hem op te halen van de reparatie. Eigenlijk heel ERG dat dat in deze tijd dingen zijn waar we ons druk over maken.

  • Ja, ik vind het ook wel een beetje schokkend dat die smartphone zo'n belangrijke rol heeft. Maar hij is toch echt wel heel handig en praktisch....

   Maar voor bellen gebruik ik hem dus niet. Dat is het rare eigenlijk.

 12. Ja, die telefoon he. Dat is een soort van verlengstuk van mezelf geworden, Ik kan echt niet meer zonder. Ook omdat ik bijna elke dag minimaal twee uur in de trein zit. Ik heb een stokoude samsung S3. Die wil ik dolgraag vervangen door een nieuwe iphone. Maar ze zijn zo duur. Ik heb nog wel een iphone4s liggen, maar daarvan is het scherm veel te klein. Ik kan het gewoon niet meer lezen!

 13. Zonde he? Maar ja, een ongeluk zit in een klein hoekje. En scherven brengen geluk?
  Ik heb geen smart phone. En daar ben ik tevreden mee. Ik heb overigens sowieso alle apple producten weggegeven, mijn ipad ingeruild voor een echt tablet :P
  Onderweg ben ik niet bereikbaar of afgeleid. En dat is lekker rustig :)

 14. In een aantal jaren tijd is het een soort van onmisbaar item geworden!

  Ik ben een groot fan van Samsung, ik heb een Samsung S6 waar ik erg blij mee ben! Ik doe er eigenlijk van alles mee, mail, betalingen, whats app, foto's maken, soms bloggen en wat werk als ik ergens zit te wachten. O, ja, bijna vergeten... ik bel er zo nu en dan ook mee!

 15. mijn dochters zeuren ook om een iphone, maar die komt hier echt niet binnen.
  Het gaat hen alleen om het merk en die prijs vind ik echt bizar.
  2e hands ben ik ook een beetje huiverig voor.
  Wij hebben motorola, minder duur en supergoed.

  Eigenlijk heel angstig om afhankelijk van je telefoon te zijn.
  Als ik geen contact kan maken met mijn dochters vind ik het ook spannend, maar als ik denk dat we er vroeger ook geen hadden en ik ook 's avonds nog op pad was..
  pff

  • Mijn ervaringen met tweedehands iPhones zijn tot nu toe alleen maar positief gelukkig. De iPhone4 kocht ik voor 90,- op marktplaats en deze iPhone5c voor 150,-. Hij doet het prima.

   Nieuw vind ik ze ook te duur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder