Nieuwe rok van Miss Etam!

Met de huidige mode kom ik niet vaak meer in de verleiding om iets te kopen. Maar toen ik onderstaande zwarte rok in de etalage zag, was dat genoeg om me naar binnen te lokken.

Nieuwe rok van Miss Etam: wat ik er leuk aan vind

Eenmaal binnen paste ik de rok, en werd er prompt verliefd op. Want hij heeft zo’n beetje alles waar ik van houd in een rok:

 • Elastische tailleband
 • Comfortabel
 • Stof die niet kreukt
 • Natuurlijk materiaal: 100% viscose
 • Niet te lang, maar ook niet te kort
 • Romantische look

miss etam rok

IMG_0012

De rok kostte me 34,-. Normaal vind ik dat te duur. Maar ik vond de rok zo mooi dat ik hem toch heb gekocht.

Ik vind dat hij zelfs zou kunnen voor de bruiloft van mijn zus. Hoewel op dit moment de groene jurk nog ingepland staat.

Wat was jouw laatste aankoop op kledinggebied?

Similar Posts

29 Comments

 1. Mijn laatste aankoop was een witte broek en twee t shirts bij het postorder bedrijf Blanche Port en een t shirt en een kamerjas bij Meyer Mode de kamerjas moet nog aankomen maar de rest hangt al gewassen en gestreken in mijn kast ,ik koop al jaren bij die postorder bedrijven en ken daar perfect mijn maat ik heb maar een keer iets terug gezonden omdat ik twee verschillende maten van de zelfde shirts gevraagd had omdat ik nogal wat afgevallen was.

  1. Die bedrijven kende ik niet Simonne. Ik ga ze eens googelen. Het is inderdaad ideaal als je weet hoe iets valt en wat de maatvoering is. Dan kun je met een gerust hart bestellen.

 2. Hi hi, vanmiddag een zwart jurkje bij de kringloop, ook viscose en helemaal gevoerd. zie normaal niets voor mezelf, en twijfelde ook, maar voor 6,50 toch gedaan! erg blij hij staat mooi. Gr. Anne

 3. Ik vind hem erg mooi, je nieuwe zwarte rok!
  En ik snap dat je nu gaat twijfelen of je nu deze niet aan gaat doen naar de bruiloft van je zus.

 4. leuk! weet je dat ik door jou al 3 king louie jurkjes op marktplaats heb gekocht. en t ergste… ik pas dr met mn zwangere buik niet eens in! :D

  1. Oeps. Maar King Louie jurkjes zijn wel hartstikke leuk inderdaad : )

   En dan heb je al vast leuke kleding voor na de zwangerschap!

   Bedankt voor je leuke reactie. Ik moest er om glimlachen : )))

 5. Mijn laatste nieuwe aankoop was een lichtblauwe spijkerbroek al een jaar gelden omdat ik die bij de kringloop niet tegenkwam. Was ook nog 2 voor 1 prijs dus nu ook een camelkleurige erbij.

  Laatste kringloop aankoop een spijkeroverhemd voor vriend van merk dat hij al heeft en in de goede maat. Voor mezelf een leuk tricot vest van het oude merk Meddens in de kleur mintgroen met bloemen. Beiden bij plaatselijke Leger des Heils en nog echt leuke prijzen, beiden 1,50.

  Om dat ik veel kringloop is kast al lang vol en dus heb ik verschillende dingen weggegeven aan iemand die via een stichting die goede dingen doet voor mensen met heel weingig inkomen om wat kleding vroeg.

  1. Mooi dat je sommige kleding weer kon doorgeven aan mensen die er behoefte aan hebben. Een prachtig voorbeeld van kringlopen vind ik dat.

   Fijn dat je een lichtblauwe spijkerbroek hebt kunnen vinden, en dan ook nog voor een fijne prijs!

 6. Ik heb vandaag bij een tweedehands kledingwinkel voor mijn doen flink wat gekocht. Een spijkerjasje. Een blauw mouwloos zomer blousje. Een mouwloos langer tuniek met zwart en rood tinten. Een paarse getailleerde winterjas. Een zwart wat langer dun colbertjasje. Alles samen €8,00. Spijkerjasje vanavond al gedragen tijdens een wandeling buiten. Tuniek gaat morgen op een legging aan naar de bioscoop s middags en schouwburg s avonds.

  1. Dat is echt heel veel voor 8,-! Goede kringloopwinkel is dat dan. En leuk dat je de kleding ook al meteen draagt. Dan zijn het echt goede aankopen.

 7. Hij is staat je goed en je kunt hem ook in de zomer dragen, dus goede aankoop! Het laatste wat ik gekocht heb, ik moet er lang over nadenken. Ja, ik weet het weer: een donkergroene bikerbroek bij H&M, hij zit echt heerlijk!

 8. leuke rok en idd mss voor de bruiloft.
  Laatst gekocht? een zomer bloes voor mezelf. denk ongeveer 7.50 euro, dus niet duur.
  Mag van mezelf geen rok kopen, want heb nog genoeg leuke stof. Wil nog graag een lang vest hebben,maar zie het niet nu.
  Groet, Wilma

  1. Ik houd normaal ook niet zo van zwart, maar ik vond de rok verder zo leuk dat ik hem toch heb gekocht. En zwart is wel heel praktisch en je kunt er alles bij dragen.

 9. Mijn laatste aankoop was een lichte blouse met een donkerblauw streepje. Helaas voor een minder leuke gebeurtenis, een crematie.

  De rok staat je erg leuk.

 10. Mijn laatste aankopen waren twee hipsters en een nachtjapon bij de Hema. :)
  Normaal haal ik mijn onderbroeken bij het Kruidvat, maar die slijten zo snel. Met de onderbroeken van de Hema heb ik tot nu toe een betere ervaring.

 11. Miss Etam daar ben ik lang niet meer binnen geweest. Leuk als je ineens iets tegenkomt en je er dan zo blij mee kunt zijn. Jij bent een echte rok en jurk draagster he Nicolle? Ellis en ik hebben toevallig deze week ook een paar leuke shirts gekocht. dat was al een hele tijd geleden dat we weer eens iets voor ons zelf kochten.

  1. In Doetinchem is de Miss Etam naar een kleiner pand verhuisd, en sindsdien kom ik er ook veel minder. Maar deze rok zag ik in de etalage en lokte me naar binnen.

   Je zult mij inderdaad nooit in een broek aan treffen. Ik draag alleen rokken en jurken.

   Behalve bij het hardlopen: dan moet ik wel tights aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.