Reacties

Hoe maak je de mooiste vakantiekiekjes? — 17 reacties

 1. Ik heb speciaal toen ik kinderen kreeg een Nikon camera aangeschaft want die kan heel snel achter elkaar foto's maken... mijn man kan er niet mee overweg dus de foto's waar ik dan opsta zijn altijd wazig helaas... nu maak ik altijd foto's met mijn mobiel. Altijd bij de hand en iedereen kan ermee overweg!

  • Het is inderdaad niet zo leuk als je zelf nooit op foto's staat! Of alleen maar heel wazig. Fijn dat het met de smartphone wel goed gaat.

   Wel jammer van de Nikon. Of gebruik je die zelf nog?

 2. Goede tips! Ik schreef hier een jaa geleden ook een artikel over. Met een paar simpele tips kan een amateurfotograaf inderdaad zo veel meer uit zijn/haar foto's halen :-).

 3. Ik maak de mooiste foto's met fel zonlicht. Lekker strakblauwe hemel, dat mooie frisgroen van het gras en de bomen. En sterk contrast (dus fel en schaduw) kan ook hele mooie foto's opleveren.
  Ik maak dan ook meestal landschapfoto's en weinig portretten.

 4. Sinds een paar maanden heb ik een spiegelreflex en ik moet bekennen, het is best pittig om we mee te leren omgaan. Zolang je er maar wel lol mee hebt en ook niet alleen nog maar de wereld ziet via je camera.

  • Grappig dat zo'n fototoestel je kijk op de wereld gaat beïnvloeden! Ik kan me er best wat bij voorstellen dat je de wereld steeds bekijkt vanuit cameraperspectief : )

 5. Ik heb (en altijd gehad) een hekel aan fotograferen. Ik kon het niet, saaie foto's e.d.
  Toen ben ik 19 jaar geleden met een fotograaf getrouwd, nu heb ik echt de mooiste vakantie foto's !! :-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder