Reacties

Huishouden: jullie motto's! — 25 reacties

 1. Dat kwartiertje geldt hier ook. Geleerd bij Flylady. Vaak gebruik ik trouwens de pauze in een serie om even 8 minuten wat te doen(lang he, maar echt,zolang zijn ze soms). Dat drie keer, is toch dik twintig minuten.
  Andere die ik daar leerde was Shine your sink! Bevalt me wel om savond een glanzend leeg aanrecht te hebben...en smorgens een blinkende keuken in te lopen.

  Groet,Greet

 2. Ik citeer zo af-en-toe 'n stukje van een gedicht van de FB-pagina secular buddhism als ik het idee heb dat het tijd wordt voor huishoudelijk werk. Meestal doe ik dan wat anders (=leukers) ????

  Dust if you must, but wouldn't it be better
  to paint a picture or write a letter.
  Bake a cake or plant a seed,
  ponder the difference between want and need?

  Dust if you must, but there's not much time
  with rivers to swim and mountains to climb.
  Music to hear and books to read
  friends to cherish and life to lead.

  Dust if you must, but the world's out there
  with the sun in your eyes, the wind in your hair.
  A flutter of snow, a shower of rain,
  this day will not come around again.

  Dust if you must, but bear in mind
  old age will come and not always kind.
  And when you go -and go you must-
  You, yourself, will make more dust!

 3. Waar sttof ligt heerst rust!
  Mijn motto als ik in een week drie dagdelen thuis ben. Ik houd dan wel de keuken, wc en badkamer schoon.

  Voor d erest geldt niet lullen maar poetsen.

 4. Ik heb veel gehad aan je stukje over lakens. Ik ben al weer een tijdje bezig om nieuw beddengoed aan te schaffen. Al weer voor de derde keer in de tien jaar dat ik een B&B heb.

  Onlangs nog liet ik een proefzending doen. Wat een slechte kwaliteit. Die ik nu heb zijn wel goed, maar er zitten ribbels in de overtrekken, dat voelt niet prettig. Met de groter wordende concurrentie moeten echt alle punten op de i.

  Mijn nieuwe bedden oogsten heel goede reviews, zoals mijn bedrijfje ook. Alleen het bedrijf is nu failliet gegaan. Het was ook wel veel kwaliteit voor een lage prijs.

  • Wat leuk om te horen Consuminderen dat je veel hebt gehad aan mijn post over lakens! Als ik bij de Hema het beddengoed bekijk gebruik ik die informatie zelf ook altijd.

   Geweldig dat je bedden zulke goede reviews krijgen : )

 5. Oh nummer 7 vind ik briljant! Ik heb mezelf gisteren gemotiveerd met de gedachte dat Tommy dat wel heel fijn zou vinden omdat hij vandaag thuis moet werken, maar ik ben geen fan van schoonmaken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>