Reacties

Mrs. Maisel seizoen 3: afgehaakt na 10 minuten — 11 reacties

    • De serie is geweldig. Uiteraard gaat het over stand-up comedy ze wil immers in dat vak. Maar de dialogen, de sfeer, de kleuren, alles klopt. Nóg mooier is het camerawerk. De meeste mensen ziwn dat niet maar de manier can filmen in meerdere afleveringen is grandioos. Wat ook gaaf is, is dat alle personages qua kleding kleuren volledig kloppen met de omgeving. Zeer goed over nagedacht. Uiteraard is de ene aflevering leuker dan de andere, maar nogmaals, kijk met de ogen van een artiest naar de hele opzet, de sfeer en de dialogen en je hebt een leuke licht verteerbare serie.

  1. Echt totaal niet mijn soort serie maar het nieuwe seizoen van Sorjonen staat online op Netflix en dat is een aanrader, al moet ik het nieuwe seizoen nog zien.

  2. Ik houd wel van de jaren 50 stijl (mad men!) maar zou gek worden van die muziek, musical op zijn ergst.
    Wij kijken nu White Lines op Netflix. Ibiza stijl en prachtige beelden, soms wegens bozen drugsbazen iets te veel expliciet geweld naar mijn zin maar vooral vind ik het verhaal te traag gaan. Met mijn halve brein uitgeschakeld is het ook prima te volgen. (Zodat ik ondertussen afgeleid raak door m’n telefoon en ga zitten Wordfeud en hmmm)

  3. Ik vind dat heel veel series te lang doorgaan en dan wordt het een slap aftreksel. Zo ook met Grey's Anatomy. Toen bijna iedereen van originele cast dood was was er eigenlijk niets meer aan maar ik ging maar door. Vanavond laatste deel op TV en dan kan het echte afkikken beginnen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder