Reacties

Modern moederschap: nieuwe taken — 20 reacties

  1. Dat het niet over de was ging dacht ik wel. Dus levensbeschouwing. Dat is andere koek.
    En die geredde hondjes kan je dochter ook wel hier in Nederland uitlaten. Ze worden met bosjes uit Roemenië gehaald.

  2. Waar blijft de tijd! Ik snak er wel eens naar dat we elkaar vroeger pas belden als iedereen 's avonds thuis was en gegeten had, ipv dat je de hele dag geAppt wordt door Jan en Alleman! De tijd dat als iemand je recht in je gezicht 'Hoi' toeriep, het ook aan jouw adres was en niet in de telefoon via een handsfree mobiele telefoonset.
    Vier uur samen een kopje thee drinken aan de keukentafel met de kinderen die nog thuis wonen en 's avonds brieven schrijven aan je uitwonende kinderen.
    Het kan best fijn zijn om je kinderen te zien en horen, met name als ze langere tijd in het buitenland zitten, maar het geeft wel onrust, al deze nieuwe technologie.

  3. Haha! Het valt me op dat die kids steeds meer moeten ook voor school. Zag net op nos.nl dat er in Frankrijk wetten zijn die ervoor zorgen dat je buiten je werk niet met collega's of over werk hoeft te communiceren. Zouden ze dat ook voor overwerkte moeders hebben?

  4. Ik krijg vaak printverzoeken. :-) Maar ik vind het wel fijn dat internet-gedoe. Die van mij zit in Vietnam nu (vakantie). Zo fijn dat er Whatsapp is! Ze sturen veel foto’s en filmpjes en videobellen is ook zo leuk. Dan zie ik ook nog wat van de wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder