Reacties

Miskoop of kunstzinnig statement? — 36 reacties

 1. Ik vind 'm wel leuk.
  Een miskoop, of een impuls aankoop, overkomt me niet vaak meer. Wat dat betreft ben ik een hele saaie consument.
  Maar misschien heb ik toch recent een miskoop gedaan. Ik kreeg een tip voor supergoedkope snowboots bij de Aktiesport. Ik bestelde er online twee paar voor mijn kinderen. 4 euro per paar!! Een koopje. Afhalen in de winkel, want dan geen verzendkosten.
  Gisteren ging ik ze ophalen...zat er maar 1 paar bij....Het geleverde paar werd gepast door mijn kinderen, maar eerlijk gezegd vond ik het een waardeloos model. Hele brede voet. Eigenlijk stond het lelijk, maar mijn kinderen zeiden braaf dat ze goed pasten. Nou ja.
  Nu nog achter dat andere paar aan. Maar ik vermoed dat ze nooit gedragen gaan worden...

  • Dat is ook wel spotgoedkoop Anita! Ik snap wel dat je daarvoor viel. Balen dat het model vervolgens zo slecht is.

   Wel schattig van je kinderen dat ze beweren dat ze goed passen : )

 2. culturele revolutie in de tuin ;)
  Mijn laatste miskoop? Waar wil je dat 'k mee begin? de te grote braadpan die ik onlangs aanschafte, de sjaal, heerlijk warm hoor daar niet van maar hij staat me helemaal niet, een paar windlichtjes,

  • Dat vind ik ook een mooie Kniepertje: Culture revolutie in de tuin. Die houd ik er ook in.

   Balen van die braadpan. Is hij te groot voor je fornuis?

   En windlichtjes staan er ook altijd zo leuk bij in de winkel!

 3. Je kunt de bloemen weggooien en het potje houden?
  Mijn grootste miskoop was een stoomreiniger. Ik had bedacht dat zo'n stoomreiniger reuze handig zou zijn. En o wat zou ik hem vaak gebruiken ! Nee dus. Ik poets nog steeds te weinig en die dure stoomreiniger staat in de badkamer in een hoek.

  • Ik kan me de aankoop wel voorstellen. Ik heb daar ook beelden bij van vuil dat magisch loslaat en dat alles heel makkelijk schoon wordt.

   Nu ben ik gewaarschuwd : )

 4. .....zo vergeet je niet!!
  Mijn laatste miskoop is een (relatief gezien) goedkope voedseldroger. Gedroogde appelringen, gedroogde pruimen, kruiden enz. Het leek me zo'n goed idee. Na 12 uur waren de appelringen nog niet de droog om over de gehalveerde pruimen maar te zwijgen. Alleen de munt, die werd zo droog en fijn dat het zeefje op het theeglas alles doorliet.

 5. Hij past daar erg mooi hihi! Ik heb altijd miskopen doordat ik spullen koop die ik totaal niet nodig heb! Broeken die of 2 maten groter zijn of shirt die zo kort zijn dat het ook geen gezicht is. Ik heb er behoorlijk veel last van haha! Super leuk geschreven!!

 6. Ik leerde tijdens mijn eerste opleiding in de zorg dat je de tafel bij de maaltijd sfeervol moest dekken, met bv een plantje erop vor de gezelligheid.
  Ik gebruikte hiervoor een vreselijk miskoperig nep kaaps viooltje die ik altijd met een bons neer dreunde op de tafel onder de vermelding van:"en nu nog een beetje gezellige sfeer erbij". Kortom, ik vond het onzin.
  Maar toch...er liggen hier altijd mooie onderleggers, gevouwen servetten(zelf geleerd uit een boek en youtube) een mooi glas voor het water. Die juf van toen heeft het er toch goed ingekregen, met haar plantje voor de gezelligheid.

 7. Volgens mij is het niet echt een miskoop maar past het gewoon niet in deze tijd van het jaar..teveel kleur! Zet het voor nu in de kast en haal het van het voorjaar weer tevoorschijn. Dat weet ik zeker dat het buiten op je tuintafel wel leuk staat!!

 8. Van tupperware heb ik héél veel dingen die ik niet gebruik. Onder andere de rijstkoker en het doorzichtig suikerpotje en melk kannetje.
  Ik heb een koffiezettertje gekocht voor mijn man dat niet op mijn vuur kan.
  Een super leuk opbergbankje in de kringwinkel dat ik helemaal ging opmaken, en dat ik nu aan de school van mijn kinderen ga doneren omdat ik er de tijd niet voor vind.
  Zo had ik ook stoelen tweedehands gekocht die ik ging opmaken, maar het kwam er niet van, dus heb ik ze doorverkocht en ben ik nieuwe gaan kopen (want de stoelen die ik had waren van zeer slechte kwaliteit).
  En zo kan ik nog wel even doorgaan.

  Ik ben miskoop genie :) ;)

  • Toch leuk om een genie te zijn Ilse : )

   En ik herken het fenomeen dat je iets koopt omdat je er bepaalde plannen mee hebt. Maar tijd is soms lastig te vinden. Fijn dat je de stoelen hebt kunnen door verkopen!

 9. Nog maar pas gebeurd. Voor 95€ aan wol gekocht en de trui rekt helemaal uit en wolt op! Is me dat een miskoop geweest zeg, wetende dat ik die speciaal gebreid heb voor 1 van de kinderen die fan is van Harry Potter. De truien ddie in de handel verkrijgbaar zijn, kosten 50€ en staan bekend om hun slechte kwaliteit. Ik vond 50€ veel geld voor slechte kwaliteit... Dit overkomt me niet meer hoor.

  • Jeetje zeg dat is wel heel erg vervelend Pascale. Negentig euro en een heleboel tijd kwijt. Heb je geen zin om terug te gaan naar de winkel? Dat moet toch dure wol geweest zijn.

 10. Ach ik vind hem vreselijk ???? sorry!
  Mijn laatste miskoop was deels een miskoop...
  Ik kocht een vuilnisbak in de vorm van een kliko (je moet er van houden) maar hier pasten geen normale zakken in!
  Ik heb er maar een andere vuilnisbak in gezet.
  Niet helemaal miskoop dus.

  ☓ Judith

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>