Reacties

Makkelijke stoel in de keuken om in te lezen en zo — 26 reacties

 1. Die stoel ziet er goed uit! Dat zit vast lekker.
  Die tuinstoeltjes die je eerst had vind ik vreselijk zitten. Die rand aan de voorkant doen bij mij zeer in mijn knieholtes.
  Ik heb geen keukenstoelen. Zo ruim is mijn keuken niet. Ik heb de box van de jongste daar staan. Daar hebben e zelfs in de kamer geen plek voor.

 2. Wij gebruiken de keuken alleen om te koken, meer plak is er niet. De eethoek en bank staan in de woonkamer.Ik stook dan ook alleen in de woonkamer al ik thuis ben, de keuken word van koken ook wel warmer.

 3. Ook ik breng heel veel tijd in mijn grote woonkeuken door, ik heb dan ook aan elke kant van de pelletkachel een lekkere stoel staan een rieten aan de ene kant en een fauteuiltje aan de andere kant, heerlijk om in te lezen of naar muziek te luisteren, veel leesplezier in je nieuwe stoel!
  Groet Adriana

 4. Daar ga je van genieten. Wij hebben een niet zo grote woonkeuken. Met twee rookfauteuils naast de kachel. Je kunt me daar uittekenen met een boek. En de hond ook,in die andere stoel

 5. Oh leuk zeg die retro tuinstoeltjes ondanks dat ze snel kapot gaan ;) Ik heb nu geen plek voor een stoel in de keuken maar vroeger hadden we een woonkeuken en dat vond ik wel heel gezellig.

  • Woonkeukens hebben iets knus inderdaad. De retro tuinstoeltjes blijken helaas vooral leuk om naar te kijken. Als je ze gebruikt gaan ze binnen no time kapot helaas.

 6. Je nieuwe stoel ziet er enorm comfortabel uit. Hopelijk genieten niet alleen je huisdieren van het comfort ;-)

  Onze keuken is helaas te klein voor een stoel. Het is echter ook de meest zonnige plek op zonnige midwinterdagen. Voor de komst van zoon schoof ik mijn fauteuil dus wel eens de keuken in om heerlijk in het zonnetje te zitten soezen.

 7. Ik heb geen fauteuil in de keuken (ik zit sowieso aan een tafel) maar wel een heerlijke grote tafel met goed-zittende stoelen en daar lees ik (krant en boeken en blogs), schrijf ik kaartjes en doe ik kleine klusjes. De helft van de tafel is groot genoeg om aan te eten met 4 mensen dus zelfs als ik logees heb hoef ik niet op te ruimen.

 8. Weer een sprookjesstoel :-)
  Ik heb geen stoelen in de keuken. We hebben een open keuken, de keuken is te klein om er een eethoek in te zetten.

 9. Wat een mooi stoeltje! Wij hebben een hele grote keuken. Naast de eethoek is er ook een zithoek met 2 banken en een salontafeltje. Achter de eethoek staat een buffetkast en bij de zithoek hebben we ook een bureautje staat met de computer erop. De woonkamer gebruiken we alleen in het weekend..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>