Reacties

Maaltijdsoep met zoete aardappel en linzen versus losse ingrediënten — 11 reacties

  1. Ik koop nooit zo'n verspakket. Ik wil graag zelfs combineren. Fijn dat dat ook nog goedkoper is.
    Wel een vreemde vergelijking, er zitten totaal andere dingen in. Een paprika is al snel 80 ct, dus dat scheelt nogal op de balans.

    • Ik ben het met jou eens! Een prijsvergelijking is zinvol als dezelfde ingrediënten gebruikt worden. Dit is appels met peren vergelijken! Met goedkopere ingrediënten wordt de soep vanzelfsprekend goedkoper!!

  2. Ik maak mijn eigen soeppakket. Voor de linzensoep is de samenstelling bijna gelijk aan de soep van Zuinigaan, ik doe er alleen geen zoete aardappel in, maar resten groenten die op moeten én een tak munt uit de tuin.

  3. ik maak ook vaak zelf soep,veel goedkoper als die pakketten,heel lekker is linzensoep(zakje gedroogde oranje linzen) een zakje wortelen,bouillonblokjes en verse kruiden en peper erdoor.dan even met de staafmixer. eigenlijk kun je eindeloos combineren met groenten. vooral nu het wat kouder word is soep heel lekker en zelfs goed voor de verkoudheid of griep,met name kippesoep.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder