Reacties

Moet je kijken waar mijn jongste dochter mee thuiskwam! — 14 reacties

 1. Die bloempotjes zien er wel vrolijk uit.
  Ik heb zelf niet zoveel met Halloween, maar mijn zoontje vindt het super leuk. Elk jaar kopen we dus wel wat spulletjes (lees: rommel) in de Action om zijn kamer te versieren.

  • LOL. Leuk dat je zoontje in zijn slaapkamer zijn interesse voor Halloween kan uitleven. Dan is de Action een handige winkel: voor weinig geld kun je toch die sfeer van Halloween maken.

 2. Deze potjes met de plantjes zijn echt super leuk .Ik heb normaal niets met oranje of Halloween maar zulke dingen vind ik wel weer leuk .Ik heb twee kaarsjes in oranje glas met spinnetjes erop gekocht ook bij de Lidl ook maar 1.99.Ze branden zo gezellig.

 3. Die potjes met spinnen zag ik in een folder. Daar wil ik morgen ook naar kijken in de winkel.
  Halloween is nu een heel commercieel feest, maar is een feest met een pagan achtergrond. Ik heb een Amerikaans boekje waarin ook de geschiedenis van Samhain staat. Daarin spelen ook mystieke vrouwen in witte kleding een rol in. Zoiets als de 'Witte Wieven' uit de Achterhoek. Er is een Nederlands boek over Nederlandse pagan geschiedenis en ik wil het gaan lezen.

 4. Lidl is echt een hele leuke winkel,ik heb er veel gekocht tot gordijnen,vloerkleden en kleding aan toe zelfs het potje op de foto.
  maar ik heb niks met halloween,,wij hier in Nederland onderschatte halloween,het is geen goed zogenaamd 'feest',wat we hier allemaal denken. het heeft iets kwaadaardigs,maar vele zullen het zo niet zien,dat is ieders keus.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>