Reacties

Quilling Art boek review! — 9 reacties

  1. Het is gruwelijk...niet te doen....werkelijk, vooral met kinderen, laat dit een waarschuwing zijn :-) begin er niet aan !!
    Die gedraaide of moet ik verdraaide krulletjes springen telkens los enzo...vre-se-luk

    • Oh, dat klinkt inderdaad lastig Sillie. In het boek ziet het er zo simpel uit. Leuk dat jij het al geprobeerd hebt. Hoe kwam je met quilling in aanraking?

    • Kinderen :-D was zo'n leuk kadootje van hun verjaardag gegeven door mijn beste hekd/vriendin(zonder kids jajaja)

  2. Vroeger noemden we dit papierfiligraan en heb ik jaren gedaan, toen was ik een jaar of 11-12. Wel heel erg leuk dat oude producten nieuw leven ingeblazen wordt, behalve dat het dan weer verengelst moet worden.

    Ik vind het erg leuk werk en heb vorig jaar weer zo'n basissetje gekocht, ik had nog heel veel stroken van toen, die ik altijd heb bewaard. Ik knutsel altijd wel wat, op dit moment de kerstkaarten. Met papier en stempels. Vandaar dat ik dit altijd heb bewaard, maar ik zou dit inderdaad niet met jonge kinderen doen. Vanaf een jaar of 10 als ze wat motorisch handig zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder