Lenzen online kopen?

online lenzen kopen

Ik koop mijn zachte lenzen altijd bij de opticien in Varsseveld. Maar mijn jongste zusje bestelde ze online, en zei dat dit echt veel voordeliger was.

Uiteindelijk besloot ik het eens uit te zoeken. En eerlijk gezegd was ik geschokt door het prijsverschil. Nu sta ik in tweestrijd. Ik wil nog steeds de plaatselijke opticien steunen, maar het prijsverschil is wel érg groot...

Lees de precieze uitkomst op mijn review blog.

P.S. Volgens ene dr. Bates kun je helemaal van je bril en/of lenzen afkomen met zijn Bates methode. Is dat terecht? Lees nu mijn blogpost hierover.

Wist je dat je online een wasmachine kopen ook een optie is?

Waar koop jij je lenzen, als je ze hebt?

Similar Posts

9 Comments

  1. Wij kopen onze lenzen gewoon altijd bij de Etos. Zit overal en zijn ook niet duur. Misschien moeten we toch maar wel eens op internet kijken .. Als het echt zoveel scheelt ..

  2. Er zit altijd wel verschil in prijzen. Zachte lenzen kunnen ook last van hebben. Ik weet van onze broer. Toen had best wel dure lenzen. Succes.

  3. Ik ga al mijn hele bril-/lensdragende leven naar de Hans Anders. Betaal voor mijn lenzen 8,95 per maand, vind ik niet duur en ik ben erg tevreden, dus wat mij betreft heb ik geen reden om ze online te gaan kopen.

  4. Mijn dochter van nu negentien heeft sinds haar twaalfde lenzen. In het begin was het enorm zoeken naar lenzen die goed zaten en vloeistof die ze goed verdroeg. De opticien heeft haar heel goed begeleid. Verder wordt ze ieder jaar uitgebreid gecontroleerd, haar sterkte is niet constant. Kosten (voor een niet standaard lens): 132 euro per half jaar. Ik vind het een koopje!

  5. altijd in de Kruidvat, heel tevreden van! Meer dan 30 jaar lenzen en fan van de kruidvatlenzen sinds ze die daar verkopen, en ik wacht dan tot ze 2 plus 1 gratis zijn of zelfs 1 plus 1 gratis.
    De kwaliteit is ook prima (dag en maandlenzen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.