Reacties

Wasmachine online kopen? 5 grote voordelen! — 21 reacties

 1. Ik heb online laatst naar een nieuwe koelkast gezocht en netjes bij de lokale boer besteld. Hij kwam hem netjes instaleren. De oude variant en de rotzooi werd netjes opgeruimd en meegenomen en zelfs een bakje koffie sloegen ze niet af.

  Love As Always
  Dimario

 2. Ik zou een wasmachine niet goed online durven kopen, maar als ze 'm aan komen sluiten, ben ik al bijna om. Zeker als ze het verpakkingsmateriaal weer meenemen. Dat zijn wel de dingen die ik graag heb bij zoiets als een wasmachine. Ik heb goede ervaringen met een winkel een dorpje verderop, dus mocht mijn wasmachine het begeven, ga ik daar weer heen. Koop ik toch nog íets niet online.

 3. Ik zou op basis van één ervaring van een botte monteur niet gelijk overstappen naar 'online'. Ik heb overigens vooral goede ervaringen met lokaal. Komen snel bij problemen, leveren snel een nieuwe als dat nodig is, geven goed advies.

  Qua zeepbakje heb ik vooral geleerd: gebruik ze niet. Het vervuilt enorm daarbinnen. Ik gebruik tegenwoordig papieren wasmiddel, dat beval sowieso heel goed, maar toen ik nog vloeibaar wasmiddel gebruikte, ging dat in een bolletje in de machine. Wasverzachter is een (te) dure mythe die niets toevoegt, dus ook die gebruik niet.

 4. Wij hebben een exemplaar geleased. Ideaal! Vooral omdat als hij kapot gaat er binnen no time een nieuwe voor de deur staat zonder dat wij hier extra kosten aan hebben.

 5. Als ik zoiets met een stekker nodig heb, dan kijk ik eerst bij tweakers. Vervolgens bij mediamarktof BCC (op wandelafstand) in de winkel want ik wil toch wel de afwerking zien. Waarschijnlijk bestel ik 'm dan bij Coolblue. Er is hier nog maar 1 winkel die zelf repareren kan. En dat is niet mediamarkt of BCC, die kunnen alleen omruilen binnen de garantie. Het onlinebestellen zorgt er naar mijn indruk voor dat dergelijke spullen eerder bij het afval belanden.

 6. Wij hebben tot nu toe al ons wit- en bruingoed online gekocht. Ideaal met het laten bezorgen en ik vind de service eigenlijk ook altijd goed wanneer er iets aan de hand is.

 7. Mocht ik een wasmachine online gaan kopen, zou ik dat altijd doen bij een bedrijf welke dichtbij is. Daar is de service vaak hoog en niet zo commercieel als bij de grote bedrijven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>