Tea Topic: Wat is de mooiste plek waar je ooit bent geweest?

mooiste plekjeDe Tea Topic vraag van vandaag is:

Wat is de mooiste plek waar je ooit bent geweest?

Voor mij is dat eerlijk gezegd gewoon bij ons thuis.

Wat is de mooiste plek waar je ooit bent geweest?

Als ik uit mijn keukenraam kijk, dan zie ik daar de zandweg met daarachter het bos.

Dat vind ik een prachtig plekje.

En omdat ik niet bepaald reislustig ben, is er verder weinig concurrentie ; )

Huisvlijt Linkparty Reminder

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Wat is de mooiste plek waar jij ooit bent geweest?

Vergelijkbare berichten

25 reacties

  1. Er zijn enorm veel mooie plekjes in deze wereld. Toch kies ik voor mijn eigen plekje thuis. Mijn tuin, na drie jaar eindelijk klaar is omgetoverd tot een waar paradijs. Een rozentuin zoals ik die voor ogen had is gerealiseerd. Enkele honderden rozen geselecteerd op geur en kleur waar ik elke dag opnieuw weer van geniet.

  2. Tijdens een wandeling in de Ardennen stond ik opeens oog in oog met een groot hert met een enorm gewei. We bleven beiden doodstil staan; ik weet niet wie het bangst was. Na enige minuten(?) draaide hij zich om en rende met veel geluid weg. Dat weitje was de mooiste plaats waar ik ooit was.

  3. Erg lastige vraag, Dichtbij zijn het de duinen van Schoorl. Als stad is het waarschijnlijk Gouda. Verderweg vind ik de Gorges du Tarn indrukwekkend en vind ik de oude stad van Carcassonne erg mooi. Maar zo kan ik nog wel 100 plekken opnoemen.

  4. Mijn woonomgeving is erg mooi. Maar ik denk nog wel eens aan een wandeling door de duinen op Terschelling, tientallen jaren geleden. Het was 's ochtends en nog vroeg. Het geluid van de zee, de zon die opkwam en al die vogels die ik zag en hoorde.

  5. Moeilijk! Ik ben op heel veel mooie plaatsen geweest, zowel dichtbij als ver weg. Toch is een nachtelijke wandeling naar de top van de Sinaïberg (de berg van Mozes) en de daarop volgende zonsopgang één van de mooiste dingen die ik ooit gedaan en gezien heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.