Reacties

Leer ik het dan nooit? — 24 reacties

 1. Oh, dat is minder leuk, gebeurd mij ook wel eens even iets anders doen onder het koken.
  Heb als een derdegraads verbranding aan mijn voet opgelopen, dus voel met je mee.
  Beterschap, want de oliebollen komen er ook weer aan. Hans

  • Ja, ik heb nota bene ook een kookwekker... En nog maar kort geleden had ik er ook aan gedacht om hem te gebruiken, maar oude gewoontes blijken hardnekkig.

 2. Bij brandwonden (niet al te ernstige natuurlijk) kun je de huid insmeren met honing. Dit geeft direct verlichting.Je kunt ook een verbandje met honing op de wond doen en dat een tijd laten zitten.
  Sterkte ermee; brandwonden zijn pijnlijk!
  Een hartelijke groet van Jo.

  • In eerste instantie dacht ik dat die een verloren zaak was. Maar ik heb de verbrande stukken eraf gesneden, en hem vervolgens in een andere pan opnieuw aangebraden. En dit keer bleef ik er wel bij. Uiteindelijk was hij toch nog goed gelukt.

 3. Bah dat is heel pijnlijk .Maar ik denk dat je het nooit leert want je reageert in een reflex . Deze Muts loopt altijd tegen kastjes en deurposten op ,dus altijd blauwe plekken .Ik heb het mijn huisarts uitgelegd want die was toch wel bezorgd .Nee hoor dit heb ik echt aan mezelf te danken .Sterkte met je hand want ik weet hoeveel pijn het doet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder