Reacties

What a difference een kussen makes! — 26 reacties

 1. Ben ook dol op kussentjes. Ga voor leuke stofjes naar de markt en de vullingen naar de Action (of i.d.). Dan heb je voor 18€ wel een stuk of 8 kussens. (of meer). En je kunt maar kiezen uit de leukste stofjes.

 2. Wat kleurrijk! Ik heb zwarte kussens en met bloemenprint op de bank staan. Daarnaast ook andere kleuren hoezen in de kast liggen om af te wisselen (zwart-wit gestreept, witte en lichtblauwe).

 3. Echt een vrouwen-accessoire; het kussentje. Mijn zoon heeft nul kussentjes in zijn huis. Oh nee..eentje, een stoere wel hoor, die ik maakte (volgens mij haalt hij die uit de berging als ik kom).
  Leuk die afwisseling.

 4. Ja wat een verschil kan dat maken he! Soms wil ik ook een nieuwe bank, maar dat is gewoon niet relevant, onze bank is nog mooi. Dan koop ik af en toe wat nieuwe kussentjes en dan lijkt de bank ook weer heel anders. Happy me.

 5. Hey Nicole,

  haha, die Finkers.
  Ik ben gek op hem!
  En die kussentjes... leuk!!
  Ik heb een soort van Plaid-tic. Voor elk jaargetijde een andere plaid.
  "vinnik gewoon lekker"...

  Dagdag!
  Heb het goed vandaag...
  X, Marlou

  .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder