Kussentjes make-over voor de herfst

kussenhoezen

Een tijdje terug kwam ik bij de Action (het was Zeeman!) een paar hele zachte en mooie kussenhoezen tegen in herfsttinten. Nu het officieel herfst is, heb ik ze om de zomerkussens gedaan.

Kussen make-over!

Ik wilde eerst de zomerhoes eraf halen, maar ik schrok zo van de toestand van het ‘kussen’ ik de zomerhoes snel weer dichtritste. ‘Wat niet weet, wat niet deert,’ besloot ik en deed de nieuwe herfsthoezen er gewoon overheen!

kussen makeover

Ik vind ze erg leuk : )

Maar een gewaarschuwd mens telt voor twee: ik vind de kwaliteit van de rits van deze kussenhoezen een beetje zorgelijk. Ik denk niet dat je vaak moet proberen om de hoes te vervangen.

Leestips

P.S. Mijn jongste dochter attendeerde mij erop dat ik deze kussentjes bij de Zeeman kocht en niet bij de Action! En ze heeft helemaal gelijk. Ik was het gewoon helemaal vergeten…

Similar Posts

13 Comments

  1. Heerlijke kleuren. Staat prachtig bij de bank ook. En groot gelijk dat je die andere hoezen er gewoon omheen hebt laten zitten. Extra bescherming van het echte kussen, moet je maar denken;).

  2. Met de kussenhoesjes van de action is niets mis , maar ben er inmiddels wel achter dat het de moeite waard is om niet te gaan voor goedkope kussentjes. Ik heb er een paar, maar die ga ik echt vervangen voor kussens van een betere kwaliteit, want de goedkope blijven niet goed in de hoesjes zitten. Terwijl de kussentjes waar ik wat meer aan uit gaf prima in vorm blijven.

  3. Ze zijn erg leuk. Maar ik moet hier wel heel erg om lachen. “Wat niet weet, wat niet deert” zei zij en ze zette de erbarmelijke toestand van haar kussentjes op internet. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.