Reacties

Kringloop aankoop: tuinstoel met huidschilfers enzo — 10 reacties

 1. Hij is wel mooi de stoel van je man leuke kleuren, maar het lijkt mij niet comfortabel en niet alleen dat.. Ik zou hem net zo vies vinden zoals jij dat vindt. Ik krijg al de kriebels als ik naar de stoel kijk. En 15,- euro vond ik ook een hoog bedrag voor de kringloop.

 2. Sopje maken(met natuurzeep)en over de platgelegde stoel gooien en met de borstel schrobben....kan ook nog. Wel de man zelf laten doen natuurlijk.
  Duur voor een kringloopaankop, maar dat zijn we hier wel gewend.Hier verkopen ze rustig een Ikeakast met scheve deur vol stickers voor meer dan de kast nieuw kost bij Ikea. Plus de onbeschofte behandeling als klant. Echt, de manager vroeg me ooit bij de kassa naar mijn seksleven!!! Idioot.

 3. Een flinke regenbui en de problemen zijn opgelost.

  €15 is best wel een leuk bedrag maar nieuw zijn die stoelen ook niet echt goedkoop en zoals ik de stof kan bekijken ziet die er nog goed uit (ie, stoel is nog niet zo oud).

  Het in en uitklappen vind ik altijd zo leuk bij deze stoelen ;-)

 4. Goh dan ben ik wel heel makkelijk denk ik, ik denk daar namelijk helemaal niet over na of al die dingen die jullie vies vinden. Als ik bij de kringloop of tweedehands iets vind gebruik ik het zonder nadenken. Let natuurlijk wel op dat het er normaal uitziet maar dat is alles. Nooit problemen mee gehad.

  • Ik zat nog even verder te denken, als je bij iemand anders thuis bent denk je dan ook wat er op een oude stoel zou kunnen zitten?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder