Kringloop aankoop: tuinstoel met huidschilfers enzo

tuinstoel kringloop

Bevangen door jeugdsentiment kocht mijn man de tuinstoel hierboven.

Zelf zou ik hem niet zo gauw gekocht hebben. Tuinstoelen met een bekleding die ik niet eerst in de was kan doen, vind ik niet zo’n prettig idee. Ik stel me dan voor dat dat iemand uitgebreid heeft zitten zweten op de stof.

tuinstoel

‘Daar zitten huidschilfers in. En zo…’

Dus ik zei subtiel tegen mijn man:

‘Zou je dat nou wel doen? Daar zit allemaal zweet in.’ En toen dat niet hielp voegde ik er behulpzaam aan toe: ‘En huidschilfers en zo…’

Maar mijn man moest en zou de stoel hebben. Hij kostte maar liefst 15,- wat ik best duur vind voor zo’n stoel bij de kringloop. Het grote voordeel van deze stoel voor mijn man is dat hij hem echt helemaal voor zichzelf zal hebben. Hij hoeft niet bang te zijn dat ik er in wil zitten.

Een probleem dat ik wel heb met mijn Jennylund Ikea fauteuil, die gebukt gaat onder haar populariteit. Iedereen wil er steeds in zitten.

Zuiveringszout om de bekleding op te frissen

Mocht mijn man de stoel nou toch een opfrisbeurt willen geven, dan kan hij hem bestrooien met zuiveringszout. Dat even laten intrekken, en de stof vervolgens zorgvuldig stofzuigen.

En dan ga ik nu buiten zitten, want het is mooi weer. Op een kale plastic witte Evert Hartman stoel zonder kussen.

Maar hij is wel schoon.

N.B. Bekijk ook eens de magnetron van de kringloop die ik recent kocht en Wat zijn goede tuinstoelen?

10 Comments

  1. Suzie
  2. Greet
  3. Lot
    • Lot
  4. marrie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh