Reacties

Kortingscode zoeken: een nieuwe site met kortingscodes — 18 reacties

 1. Ik zoek via google en kom dan op diverse sites terecht.
  Ik deel je frustratie en teleurstelling, maar het loont vaak wel de moeite.
  Ook sla ik de kortingscodes van bedrijven zelf op in mijn emailbox voor het geval ik er ineens iets nodig heb.

 2. Veel van dat soort sites verzamelen kortingscodes zonder dat de webshop zelf dat weet. Dan lijkt het aanbod groter dan het is inderdaad.
  Het valt me ook vaak op dat als ik eens een kortingsactie heb, dat mensen daar niet eens heel scherp op zijn. Dus niet iedereen let erop, ikzelf wel trouwens.

  • Ik snap wat je bedoelt Sanne! En dat vind ik dan best heel dom van de makers van die sites. Je zou dat toch overzichtelijk moeten maken. Of zouden ze dat expres niet doen?

 3. Dat is handig! Ik gebruik ook altijd kortingscodes en google me suf. Als ik geen kortingscode kan vinden, dan kijk ik meestal of ik er dan Euroclix voor kan krijgen, zo spaar ik beetje bij beetje weer wat geld terug.

 4. Ik kijk ook altijd eerst even of er nog kortingscodes te vinden zijn.Maar precies zoals je schrijft vaak ben je dan wel een half uur verder.Ik ga zeker eens de site kortingscode-zoeken.nl bezoeken. Ik kende de site nog niet. ben benieuwd!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>