Kortingscode zoeken: een nieuwe site met kortingscodes

kortingscode zoeken

Als ik iets online koop dan verschijnt er bij het betalen vrijwel altijd een vakje waar ik een kortingscode kan invoeren. Kopen met korting doe ik graag.

Dit werkt beslist motiverend om vóór aankoop eerst even op het internet rond te neuzen naar een kortingscode. Maar weet je waar ik altijd tegenaan loop?

Heel veel kortingscodes werken helemaal niet!

En dat vind ik behoorlijk irritant. Want je bent zo een half uur verder voordat je een werkende kortingscode hebt gevonden.

Maar nou is er een nieuwe site die kortingcodes aanbiedt: Kortingscode-zoeken.nl. En zij garanderen dat er alleen 100% werkende kortingscodes op staan.

Over kortingscode-zoeken.nl

Kortingscode-zoeken.nl is opgericht door Henk Boersema. Verder werken er twee bloggers aan mee, en twee marketeers. Een klein team dus, achter deze site. Maar dat spreekt me juist wel aan.

Kortingscode-zoeken in de praktijk

Als ik een website bezoek dan wil ik niet hoeven zoeken naar informatie. Ik wil dat alles vanzelf duidelijk is! De website van kortingscode-zoeken.nl is wat dat betreft prima moet ik zeggen. Een aantal kortingcodes zijn uitgelicht, en daaronder kun je zoeken op kortingscode per categorie.

Laten we de site eens nader bekijken!

kortingsbon

1. Kortingscode zoeken op categorie

Ik wil graag naar de film Bad Moms dus ik klikte op de categorie Film. Helaas waren er in deze categorie op dat moment geen kortingscodes. Maar goed, dat heb ik liever dan een nep code die niet werkt.

Ik houd van lezen, dus vervolgens probeerde ik Boeken en films. Daar vond ik een kortingscode voor een abonnement op De Limburger.

Vervolgens probeerde ik sport en recreatie, want ik houd van hardlopen. Bovenaan stond een code voor 30% korting op skihelmen. Als je op wintersport gaat, is dat best een fijne korting denk ik.

2. Kortingscode Top 10

De 10 beste kortingscodes per week worden verzameld in een kortingscode top 10. Daar staan zeker leuke kortingen bij. Zoals een tientje korting op een refurbished telefoon.

Leestip: Is refurbished goed?

3. Kortingscode per bedrijf

Last but not least, kun je gewoon klikken op het logo van een bedrijf. Je krijgt dan de kortingen van dat bedrijf te zien. Ik klikte onmiddellijk op Zalando, want ik vind dat ze daar veel leuke dingen verkopen. Dat leverde een kortingscode van 10% op.

Andere bedrijven waarvan je de kortingscode van kunt krijgen op deze site zijn onder andere Albelli en New York Pizza.

Mijn conclusie over Kortingscode-zoeken

Kortingscode-zoeken heeft een duidelijke en overzichtelijke layout. Een code zoeken is niet moeilijk. Je kunt zoeken op bedrijf, categorie en in de top 10.

Maar het spijt me te moeten zeggen dat sómmige codes toch verlopen waren. Dit wordt enigszins goedgemaakt omdat je kunt reageren op kortingscodes. Ook kun je direct contact opnemen met Henk Boersema als een code niet werkt.

Al met al zal ik deze site dus zeker wel gebruiken voordat ik online iets koop.

Leestip

Korting kopen

AH bonuskaart

Welke sites gebruik jij om kortingscodes te zoeken?

Ik schreef deze post in opdracht : )

18 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh