Reacties

Kopen met korting met Honey: simpel maar weinig effectief — 13 reacties

 1. Alleen vergeet je hierbij te vermelden dat door het installeren van dit soort extensies, het bedrijf erachter precies weet waar je overal winkelt en komt en daardoor je hele browser geschiedenis weet. En iedere extensie maakt de browser langzamer. Voor mij dus een absolute no go.

  • Precies mijn gedachte!

   Waarom zou je dit bedrijf al je gegevens geven, het werkt niet eens...

  • Dat was ook bij mij het eerste wat me te binnen schoot bij het lezenvan dit blog Het deed me denken aan die verkoopsite die aanbiedt dat je zonder kosten via hun site alles (ver)kopen kunt. Die zijn ook alleen maar uit op je gegevens om ermee te kunnen 'handelen'.

  • Ik heb het even opgezocht Sjoerd, en dit zeggen ze erover bij Honey:

   'First and foremost, we analyze some information on the retail website you’re on so that we can find the best coupons for that site or product. Also, we collect limited shopping data to support the Honey community. That means Honey members share real-time information about deals, prices, and products with the rest of the community to help everyone save time and money.

   Our stance on privacy is simple: We will be transparent with what data we collect and how we use it to save you time and money, and you can decide if you’re good with that.'

  • Ja, dat doe ik ook vaak. Alleen het idee van deze app is dat die dat tien keer snel en beter doet dan je als consument kunt. Maar zoals ik al zei, het heeft mij tot dusver geen korting opgeleverd.

 2. Nooit van gehoord, maar als ik heel af en toe kortingscodes zoek (zelf), krijg ik ook altijd dat soort dingen als verlopen, nu niet beschikbaar, enz. Ik doe dat dus maar gewoon niet meer.

  • Van vertraging merk ik dan weer niets, maar erg effectief vind ik het tot dusver niet. Het is niet dat ik nu ineens allemaal goede aanbiedingen krijg.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>