Reacties

Waarom ik soms boos word als iemand zegt hoe laat het is — 21 reacties

 1. Ehhh, kunnen ze zelf geen eten maken tussen de middag? En je man werkt nu toch ook thuis, waarom roepen ze hem niet. Gewoon zeggen ik ben aan het werk, regel het zelf maar even. Maar ik begrijp heel goed dat je graag weer eens alleen thuis wilt zijn. Ik vind het ook heerlijk als mijn wederhelft, die dus niet meer werkt, eens een dag weg is voor het een of ander of een stuk fietsen of zo. Niet dat hij me anders in de weg loopt maar toch.

 2. Hilarisch verwoord! Ze kunnen best voor zichzelf zorgen, maar toch... ik herken het helemaal 😆 vooral dat geïrriteerd raken door wat er níet gezegd wordt!

 3. Blijkbaar vinden ze het gezellig om samen met je te zijn (en regel jij altijd het eten). Beschouw het als compliment! Zo af en toe geïrriteerd zijn en/of uit de slof schieten is normaal hoor, dat kunnen ze best wel hebben!

  • Ja, zo is het inderdaad. En ik ben ook degene die altijd de hamburgers maakt. Het is niet zo dat ze te beroerd zijn om hun handen uit de mouwen te steken inderdaad. Ik zal het inderdaad als een compliment beschouwen. Dankjewel Ageeth!

 4. Haha ja zeker ik sta ook al een half jaar op standje 'aanspreekbaar', tenminste ik doe mijn best! En ook ik probeer te genieten van wat IS. Maar scholen die life gaan, rijles die eindelijk begint... misschien duurt het nog wel een half jaar... Maar ik denk dan ook aan de mensen die ergere problemen hebben dan dat hoor en ALS ik dan eens alleen ben dan voel ik bijna paniek. ;-)

 5. Ik dacht een jaartje alleen te zijn terwijl mijn vrouw aan het werk was, nu is ze dus de hele dag thuis en kan ik eigenlijk niet doen en laten waar ik zin in heb. Maar goed het is niet anders, gewoon een beetje aanpassen. Dat moet kunnen na 45 jaar huwelijk.

 6. Mijn man werkt sinds begin april thuis. Hij heeft boven een eigen kantoor (lees: rommelkamer) en heeft heel de dag "calls" en allerhande video-afspraken. Maar...altijd met de deur dicht!

 7. Nou een paar uurtjes alleen zijn is niet verkeerd.
  De biologische klok van kinderen loopt zoals wij ouders ze dat hebben aangeleerd.
  Toch een goeie reclame van Cup a soup. Hans

 8. Hahaha! Ik zou gezegd hebben ‘Pak maar een boterham’. Ik ben ook nooit alleen thuis. Lijkt me zó lekker. Maar dat komt bij ons niet door corona. Daar heb ik persoonlijk geen last van. Ik vind het heerlijk allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder