De koffer voor China is gekocht

Op 10 oktober aanstaande vertrekt mijn jongste dochter voor 6 maanden naar China. De koffer is inmiddels gekocht.

Ze heeft van te voren helemaal onderzoek gedaan naar de beste combinatie van prijs, gewicht en grootte. Waarbij ze rekening moest houden met de maximaal toegestane grootte van koffers.

china

De doos waarin de koffer bezorgd wordt bleek een verrassend leuk speeltje. Ook als je 14 en 18 jaar oud bent ; )

koffer

IMG 20170906 144326

Ik kijk er met een mengeling van plezier, vertedering en melancholie naar. Maar gelukkig is een half jaar niet zo heel lang!

Vergelijkbare berichten

22 reacties

 1. Komt goed. Natuurlijk ga je haar missen, maar gelukkig kun je elkaar toch zien d.m.v. het internet. Spreek samen altijd een vaste tijd af dat ze iets van zich laat horen bijvoorbeeld. Heel veel plezier gewenst voor je dochter!

  1. Ja, dat skypen heb ik inmiddels helemaal ontdekt. Wat een geweldige uitvinding. En het is nog gratis ook. Het is net alsof ik bij haar in de slaapkamer sta : )

 2. Echtheel bijzonder dat jij zulke uithuizige kinderen hebt terwijl jij zo graag thuis bent. Of juist wel daarom :-)
  Lijkt me best moeilijk, je kinderen zo ver weg.
  Ik wilde vroeger beslist emigreren. Mijn man dacht daar heel anders over en het is er niet van gekomen. Ik sluit niet uit dat mijn zoons tzt ook in een ander land gaan wonen. Beiden zien Engels overigens meer als hun moedertaal dan Nederlands.

 3. Goede tip van Wilma, een herkenningspunt. Ik had op vakantie een stukje cadeaulint aan het handvat van mijn koffer geknoopt. Het is er nooit meer afgegaan omdat ik mijn koffer overal herken daardoor.

 4. LOL! Om je zoons. Dozen blijven kennelijk leuk.

  Mooie grote koffer trouwens. Maakt ze hem heen al vol, of gaat ze een berg ruimte laten voor wat ze daat gaat kopen?

  Verder wel de overtreffende trap van loslaten hoor! Sterkte ermee (met hopelijk ook veel trots en meegenieten op afstand).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.