Reacties

Keuken delen? Het belang van een eigen keuken — 11 reacties

 1. Zal wel weer narrow-minded zijn maar de keuken mogen ze als het moet zo meenemen, maar mijn man zou ik echt nooit willen delen. Vreselijk. Hoewel... ik zou het ook wel heel vervelend vinden als een ander steeds spullen op het aanrecht zou laten staan. Dat haat ik.

 2. Ik zou liever m'n keuken delen dan m'n man, maar bij voorkeur allebei niet. Mensen maken vaak zo'n troep van een gedeelde keuken, dan lijkt er altijd wel iets te zijn van 'de ander ruimt het wel op'.

 3. Mijn man kookt eigenlijk altijd, het is zijn hobby en het is praktisch en zeer lekker. Maar gek genoeg voelt het toch altijd als míjn keuken. en IK bepaal hoe alles staat in de kasten.

  Toch deel ik liever mijn keuken dan mijn man :)

  Groet Petra

 4. Hij mag graag zelfs in mijn keuken. Met z'n tweeen gaat dat niet, maar hij kan prima koken, zo ook vandaag omdat ik ziek ben. En iemand moet de meute voeren. En in het tuinseizoen doet hij het meeste groenten invriezen. Heerlijk dat dat zijn hobby is.

 5. nee, nee, het is Mijn keuken :-).... maar samen koken en kokkerellen vind ik wel altjd heel leuk en gezellig ook met mn vriendinnen, dus ach jah mijn keuken is bij nader inzien vrij om gedeeld te worden :-)
  Mijn man delen met een andere vrouw?.... hmmm dat vind ik dus echt niet leuk.

 6. die serie ken ik niet, wel de serie Big love. Gaat over 3 vrouwen met 1 man, in 3 huizen die alledrie samen 1 grote open achtertuin hebben.

  • Big Love heb ik ook gekeken. Helaas werd die serie steeds ongeloofwaardiger, en eindigt er zelfs mee dat Bill wordt doodgeschoten door de buurman… Echt heel jammer van een leuke serie. Maar die serie was fictie, en Sister Wives is een zogenaamde reality serie.

  • Het gebeurd helaas wel vaker dat series die in het begin nog behoorlijk geloofwaardig waren afzakken naar een absurder niveau. Ik heb net ontdekt dat er ook een serie Parenthood is. Kende wel de film Parenthood. Modern Family is ook een leuke.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder