Keuken delen? Het belang van een eigen keuken

keuken delen

Een man delen kunnen ze, maar een keuken delen?

Dat niet!

Ooit las ik in een tijdschrift over de realityserie Sister Wives, en op internet vond ik de afleveringen.

Ik was benieuwd hoe die vrouwen dat deden: met z’n vieren één man delen.

Vooral de allereerste aflevering vond ik erg gezellig, want toen woonden ze nog allemaal in één gigantisch huis, waar overigens de vrouwen wel hun eigen appartement in hadden.

Aan het eind van het eerste seizoen vlucht de familie halsoverkop naar Las Vegas uit angst dat ze worden opgepakt vanwege hun levensstijl, en wonen daar in 4 aparte huizen. Ondertussen laten ze 4 huizen naast elkaar bouwen, zodat ze weer allemaal bij elkaar wonen, maar dat is alweer het derde seizoen!

Ik kan wel een man delen, maar niet een keuken delen!

In aflevering 15 van het derde seizoen van Sister Wives gaat de familie Brown op vakantie met een andere polygamie familie. Daarbij komt een belangrijk verschil tussen de twee gezinnen ter sprake: bij de Browns hebben alle vier de vrouwen hun eigen keuken. In het verleden hebben ze de keuken gedeeld, maar dit gaf heel veel problemen. De vrouwen van de Dagger familie daarentegen delen zonder problemen één keuken!

En weet je wat ik vooral zo gek vind? Dat het blijkbaar makkelijker is om een man te delen dan een keuken!

Zelf zien?

Ik kijk de afleveringen op mijn computer via deze link: https://www.tv-links.eu/tv-shows/Sister-Wives_24239

Kijktips

Hoe belangrijk is een keuken? Kun jij een keuken delen? Kun je je keuken bijvoorbeeld goed delen met je man?

Similar Posts

11 Comments

 1. Zal wel weer narrow-minded zijn maar de keuken mogen ze als het moet zo meenemen, maar mijn man zou ik echt nooit willen delen. Vreselijk. Hoewel… ik zou het ook wel heel vervelend vinden als een ander steeds spullen op het aanrecht zou laten staan. Dat haat ik.

 2. Ik zou liever m’n keuken delen dan m’n man, maar bij voorkeur allebei niet. Mensen maken vaak zo’n troep van een gedeelde keuken, dan lijkt er altijd wel iets te zijn van ‘de ander ruimt het wel op’.

 3. Mijn man kookt eigenlijk altijd, het is zijn hobby en het is praktisch en zeer lekker. Maar gek genoeg voelt het toch altijd als míjn keuken. en IK bepaal hoe alles staat in de kasten.

  Toch deel ik liever mijn keuken dan mijn man :)

  Groet Petra

 4. Hij mag graag zelfs in mijn keuken. Met z’n tweeen gaat dat niet, maar hij kan prima koken, zo ook vandaag omdat ik ziek ben. En iemand moet de meute voeren. En in het tuinseizoen doet hij het meeste groenten invriezen. Heerlijk dat dat zijn hobby is.

 5. nee, nee, het is Mijn keuken :-)…. maar samen koken en kokkerellen vind ik wel altjd heel leuk en gezellig ook met mn vriendinnen, dus ach jah mijn keuken is bij nader inzien vrij om gedeeld te worden :-)
  Mijn man delen met een andere vrouw?…. hmmm dat vind ik dus echt niet leuk.

 6. Ik heb in mijn studentenhuis de keuken al lang genoeg moeten delen, dus nu is het MIJN keuken ;-) Mijn man delen, dat laat ik even in het midden.

 7. die serie ken ik niet, wel de serie Big love. Gaat over 3 vrouwen met 1 man, in 3 huizen die alledrie samen 1 grote open achtertuin hebben.

  1. Big Love heb ik ook gekeken. Helaas werd die serie steeds ongeloofwaardiger, en eindigt er zelfs mee dat Bill wordt doodgeschoten door de buurman… Echt heel jammer van een leuke serie. Maar die serie was fictie, en Sister Wives is een zogenaamde reality serie.

  2. Het gebeurd helaas wel vaker dat series die in het begin nog behoorlijk geloofwaardig waren afzakken naar een absurder niveau. Ik heb net ontdekt dat er ook een serie Parenthood is. Kende wel de film Parenthood. Modern Family is ook een leuke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.