Reacties

Kerstkrans van de kringloop — 24 reacties

 1. Oh oh die vervelende Innerlijke Calvinist ook! Ik ben 58 inmiddels en al jaren in gevecht met hem. Op mijn mindfull cursus heb ik geleerd dat ik beter kan "appepteren" dat hij er is, dan ertegen vechten. Ik heb het bij álles wat ik voor mezelf koop. Voor ánderen zorgen doe ik met liefde, en mijn beide kinderen studeren wat goud geld heeft gekost (vielen onder het leenstelsel)...... ik wilde niet dat ze torenhoge schulden zouden hebben......
  Maar iets voor mezelf doen, bv. een ( hoognodige) massage wegens chronische pijn, Nee! Je moet het eerst "verdienen" schreeuwt de I.C.
  Ik háát hem!
  Maar beter zou zijn die I.C. te accepteren, en te zeggen : ik weet dat Jij er zit, dat vind ik niet altijd leuk, maar ik probeer langs je te kijken" en dan toch dat shirtje of die broek te kopen.
  (Ik herkende het bij de handschoenen ook zo! Die van mij waren 6,99 bij het Kruidvat).

 2. (duurzame) kringloopkoopjes zijn altijd leuk ;). Ik kocht vandaag toevallig een rieten picknickmand, met volledig bestek er nog in. Ik vind ze zo leuk als decoratie, die ging dus mee. Net als een krukje voor een leuk do it yourself project.

 3. Wat een leuke jeugdherinnering voor mij.
  Ooit samen met mijn moeder ook zo'n krans gemaakt.
  Helaas vond ik hem jaren geleden erg oubollig en deed 'm weg....
  Ik las ooit in een antiekwinkeltje een bordje waarop stond: "Als U zegt, ik had dit vroeger ook , en als ik het niet weg had gedaan dan hoefde ik het nu niet te kopen, dan bent U hier aan het verkeerde adres".
  Vast veel mooier verwoord, maar de strekking is duidelijk.
  Dus jammer maar helaas, en ik heb nog meer dan genoeg.
  Maar ik blijf er een leuke herinnering aan houden!

  Groetjes, Franca.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder