Reacties

Kerstdorp gratis bij Albert Heijn — 25 reacties

 1. Ik vond het in eerste instantie leuk, heel even maar. Het past niet meer in onze tijd om al die ‘rommel’ weg te geven/aan te nemen. Ik heb dit jaar een aantal zaken uit ons leven gebannen voor ‘het milieu’!

 2. Kreeg er ook ééntje bij de boodschappen, een sneeuwpop.. ga er niet voor sparen hoor daarvoor geef ik veel te weinig uit bij AH dit was echt toeval. De sneeuwpop staat nu te pronken op een 3D lijstje.

 3. Mijn kleine buurvrouw is er erg gelukkig mee, dus pak ik ze wel aan voor haar. Maar ik had ze veel liever in de vorm van een bouwpakketjes gezien. Dus van karton. Leuk om zelf in elkaar te zetten en te plakken knus bij de open haard met kruidnootjes en warme chocolademelk.

  • Dat is een goed idee Wieneke!

   Ik neem die plastic rommel niet mee. Cassiere was erg verbaasd, dus blijkbaar is men er over het algemeen wel weg van.

   Misschien als ik kinderen had gehad, dan weegt hun plezier waarschijnlijk zwaarder dan het bezwaar tegen plastic...

 4. Ik ben niet zo van de Kerstdorpjes. Ik zou er vast wel iemand blij mee kunnen maken maar ik kom nooit meer bij Albert Heijn. De service (en het assortiment) holt achteruit daar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>