Reacties

Goedkope kapper in Doetinchem: 10,- — 36 reacties

 1. Kijk, daar zijn nog eens leuke prijzen! Mijn kind hoeft nog niet naar de kapper, haha. Maar zelf betaal ik me ook altijd scheel. Daarom ga ik nu op zoek naar een goede thuiskapper, dat is toch weer goedkoper!

 2. Hier ook een thuiskapster voor de meiden, gelukkig willen ze allemaal lang haar dus hoeven er maar 2x per jaar puntjes geknipt te worden. Zelf ga ik liever naar een 'echte'kapper, maar ik schrok me rot de laatste keer toen ik moest betalen..
  Dus nu ben ik het ook aan het uitstellen. De thuiskapster gaf mij helaas steeds niet het model wat ik wilde.
  Fijn zo'n besparing!

  • Lang haar is heel gunstig voor de portemonnee, dat merk ik ook. Bij lang haar kunnen ze er ook minder aan verprutsen vind ik. Bij kort haar komt het veel nauwer kijken dat de kapper je begrijpt en goed knipt.

 3. Leuk kapsel bij je zoon. Het staat hem goed!
  Altijd fijn als prijs en resultaat goed zijn.

  Hier 'knip' ik beide mannen zelf. Ik heb een goede tondeuse met opzetstukken, waardoor ik de boel in laagjes kan knippen.

  Voor mij komt de thuiskapster om de 5 weken. De ene keer betaal ik 30 euro (knippen en verven) en de andere keer 15 (alleen verven). Ideaal vind ik het.

 4. Wij zijn al jaren niet naar een kapper geweest :ik knip het haar van mijn man met een tondeuze. Ik heb een heel eenvoudig carré kapsel met pony en dat knipt mijn man. De eerste keren dat hij mijn haar knipte was het ietwat assymetrisch maar na meerdere jaren lukt het hem om mijn haar even mooi te knippen als de kapper zou doen. In elk geval sparen we jaarlijks heel wat geld uit door niet naar de kapper te gaan. Ik heb ook altijd het haar van onze kinderen zelf geknipt. Onze oudste knipt zelf het haar van haar drie kindjes en het haar van haar partner. Onze jongste zijn haar wordt met een tondeuze geknipt door zijn vriendin.
  Ik weet totaal niet wat de prijzen zijn bij een kapper aangezien wij al minstens 30 jaar niet meer naar een kapper geweest zijn. Wij hebben nochtans een kapper in de familie want mijn schoonbroer heeft een kapperszaak. Hij knipt ons haar niet omdat we, als hij haar van familie knipt, een 'gunstprijs' vraagt van 25 euro enkel voor knippen alleen.....

 5. Geweldig, prijs en kapsel!
  Ik betaal 15 euro per zoon en 'knip' zelf mijn man. Dat laatste doe ik met tegenzin trouwens, ieder zijn/haar werk. Mijn man vindt naar de kapper gaan vreselijk en veel te duur.

 6. Leuke zoon heb je! En nog leuk geknipt ook :-)
  Wij hebben hier een kapper die ongeveer 15 euro vraagt voor het knippen van volwassenen. Manlief gaat elke zes weken. Ik twee keer per jaar of nog minder. Oudste zoon betaalt het zelf en jongste zoon gaat met een tondeuse over zijn hoofd en dat kost ook verder niks. Het staat hem wel leuk want het geeft een stoer hoofd, helemaal in combinatie met paar dagen baardje.
  Het valt me op dat kappers in onze nieuwe woonplaats goedkoper zijn, net als tandartsen (waar ik iets te vaak kom).

 7. Mijn zoon en man betalen allebei 20,50. In december maak ik weer met de kapper een planning voor het gehele jaar voor ons drieën. Manlief maakt de afspraken zelf. 8 x voor zoon, 3 x voor dochter en ik ga 5x. Mijn man gaat ook 8x. Het totaalbedrag is ongeveer 800 euro. Wij zijn tevreden met de kapper. Zeker kan het goedkoper, maar dat willen wij niet.

 8. voor mijzelf 1 a 2 keer per jaar 25 euro (whaaaaaaat, ik vind het ook veel, alleen knippen) Voor de kinderen 3 keer per jaar 13 euro per kind, mijn man gaat 2 keer per jaar en de rest knip ik hem zelf, kost 17 euro per keer.

 9. Een goede kapper en dan ook nog betaalbaar, geweldig als je het mij vraagt!
  Wij betalen voor de kinderen € 10,-- en voor volwassenen € 12,50 en altijd tevreden met het resultaat :)

 10. Ik betaal voor knippen € 15. Als ik het laat wassen komt er € 5 bij en als ik het laat drogen/stylen nog eens € 5. Meestal laat ik het alleen knippen.
  Alleen even m'n pony laten knippen kost overigens helemaal niets; is service van de zaak. :-)

 11. Hier in Zutphen zit Adams Hairstyle, daasr betalen mijn zonen 12 euro. Ze hebben kroeshaar en er zijn weinig kappers die dat goed kunnen, Adam kan het!
  Manlief en ik hebben een thuiskapster, wij betalen 15 euro per keer.

 12. Je zoon ziet er goed uit zo.????
  En je ziet hier Goed hoeft niet duur te zijn.

  Hier in Haarlem ook een goede kapper gevonden,knipt voor 14,95.????
  Laat het 2 x per jaar knippen

  Verven ook die prijs.
  Kan eigen verf meenemen.
  Vind het thuis zo,n gedoe

  Drogen is 3.50 dat is dan wel duur maar bij kou toch te doen om kou vatten te voorkomen...

 13. Ik wil ook wel gekmipt worden voor 10 euro. Maar als vrouw ben je, ook voor hetzelfde, vaak minstens het dubbele kwijt. Ook als ik alleen maar wil laten bijpunten! Vrouwenhaar is toch echt hetzelfde :S Zelfs als jongenshaar!
  Misschien die tip van de kappersschool eens opvolgen.

  • Bij ons is de kappersschool helemaal niet goedkoper. Ik ben daar een keer geweest, en afgehaakt vanwege de prijzen. Je hebt hier zelfs kappers die nog goedkoper zijn.

 14. Ik ga een paar keer per jaar met mijn dochters naar de moeder van een schoolvriendje van de oudste. Ze knipt ons voor 5,- per hoofd. We hebben alle 4 lang haar en dus is het alleen maar bijpunten. Mijn zoon gaat ook naar haar toe, om de 5 weken ongeveer. Dit is echt helemaal niet duur en het bevalt ons erg goed. Mijn man heeft niet zo veel haar meer, helaas... Hij wordt door zijn oom met de tondeuse geknipt/geschoren. Dit kost niks, want andersom knipt mijn man zijn oom op de zelfde wijze...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder