Reacties

Kan ik wel gaan hardlopen? — 34 reacties

 1. Ik had een heel avontuur met een invalide moeder die in ene naar de tandarts moest en zeker niet zelf met stok door de sneeuw kon, en onze auto bleek volledig ingegraven 🙈
  Uiteindelijk ben ik maar zo snel mogelijk naar haar gelopen en heb haar aan de arm naar de tandarts weten begeleiden. Oef!

  • Oh, wat een gedoe Anke! En dat je auto dan ook nog net ingesneeuwd was zeg. Gelukkig dat het op loopafstand was dan! Zijn jij en je moeder inmiddels een beetje bijgekomen van het avontuur?

 2. Eens ging ik hardlopen tijdens het sneeuwen. Het was of ik in Sprookjesland liep, echt. Ik zie het nog voor me: overal witte landerijen, witten bomen, besneeuwde schapen... Laat je man maar kletsen. Jij hebt lekker gelopen!

 3. Tot nu toe zijn er hier nog steeds sneeuwbergen. Is er geen fietspad sneeuwvrij, dus ik skip. Morgen probeer ik het. Zaterdag vond ik het al vrij fris met 3 lagen.

 4. Mijn jonge buurvrouw doet het regelmatig al is ze nu wel wat voorzichtiger met die gladde wegen. Het kan dus wel zei ze, maar vele denken misschien direct, hoe meer laagjes kleding hoe beter nu het zo koud is. Maar juist wanneer het erg koud is moet je juist oppassen dat je niet teveel aantrekt. Beter is het dan om te kiezen voor hardloopkleding die je onderweg makkelijk uit kunt trekken. Dan kun je ook binnen een handomdraai iets uittrekken om daarna weer fijn verder te lopen. Tip 1= Blijf ook wat dichtbij huis want als het nog kouder wordt sta je snel weer binnen. En tip 2 = dat je met tegenwind gaat beginnen en dan proberen met de (brr koude wind )in de rug weer naar huis toe te lopen. Dat scheelt wel. Wens je succes en ook namens mijn buurvrouw die toch verkleumd thuis kwam.

 5. Ik ga wel gewoon wandelen, boodschappen doen en naar de brievenbus. Maar ik vind de kou niet prettig. En ik rijd niet graag auto met dit soort weer. Maar ja, als de treinen ook niet rijden. Ik moet wél naar mijn werk. Ik baal er echt van.

 6. Je bent lekker bezig geweest. Hard lopen in de sneeuw moet je uitkijken. Want je ziet niet kuilen. Dan kun je bezeren. Leuke sulletjes gekocht. Leuk filmpje om laten zien.Aardig sneeuw gevallen bij jullie.

 7. Hahaha, hier precies hetzelfde met wandelen. Warm aangekleed liep ik bijna m'n jas uit te zweten. Tot ik inderdaad tussen de huizen uit was en de wind in mijn gezicht begon te blazen. Brrrrr. Gelukkig kun je je er goed op kleden. Staat bij mij voor maandag toevallig een blogje klaar met hetzelfde thema;).

 8. Ik ben een buiten mens, zolang de zon schijnt en het minimaal 20 graden is haha. Met deze kou en sneeuw kom ik alleen buiten voor de boodschappen en om de kinderen te brengen/halen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder