Wat is het leukste feestje waar je ooit bent geweest?

Mijn hele middenrif doet pijn van het hoesten, en het zweet breekt me uit als ik wat durf te doen. Ik ben helaas nog niet beter. Daarom even een korte post…

tea topics
Tea topics

Ik dronk een kopje thee met mijn jongste dochter in Varsseveld, en ze las me diverse vragen van Tea Topics voor. Bij de meeste vragen moest ik het antwoord schuldig blijven. Maar er was één vraag waarop ik meteen het antwoord wist:

‘Wat is het leukste feestje waar je ooit bent geweest?’

Namelijk:

‘Het feestje dat niet doorging.’

#introvert

Leestip: Ode aan de eenzaamheid

Similar Posts

12 Comments

  1. Ik zou het zo niet weten, maar vroeger was ik gek op feestjes vooral als je er kon dansen.
    Beterschap, Nicole!

  2. Spoedig herstel….. Ik hou niet echt van feestjes en verveel me er vaak…. Enige feestjes waarop ik me niet verveel, zijn de verjaardagsfeestjes van onze kleinkindjes omdat we dan altijd samen spelen met andere spelletjes of wat we hier met hen bij ons thuis spelen.

  3. Een leuk feest was een bruiloft waar een band speelde die ik helemaal leuk vind. Het was nogal luxe enzo. Ik heb me uitstekend vermaakt ! En dat , terwijl ik meestal liever thuisblijf ;-))))

  4. Geniaal…..wanneer mijn moeder zou horen dat ik dit hardop zou zeggen, zou ik me moeten schamen……..
    Ik heb zo’n hekel aan feestjes………
    Ziek goed uit, wat ik meekrijg is het een hardnekkig virus, neem je tijd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.