Reacties

Wat is jouw favoriete emoticon? — 71 reacties

 1. Haha wat leuk ????. Ik gebruik ze ook vaak. Meestal het lachen met tranen en de knipoog ????. Of die de tong uitsteekt.. eigenlijk gebruik ik ze heel vaak als ik er zo over nadenk ????. Het aapje met zijn handen voor zijn ogen die hoort er ook nog bij.

 2. Yep, guilty as charged! Hahahaha.
  Ik gebruik ook de engel regelmatig, de schrikkende en het zien aapje van horen zien zwijgen. En de tong uitstekenden!

 3. Zakelijk is het echt een no-go. Alleen bij hoge uitzondering - als bijvoorbeeld de marketing manager van een merk waar ik mee samenwerk zelf een emoticon gebruikt - zal ik er ook eentje gebruiken. Maar liever niet. In appjes, privé mail en Instagram gebruik ik ze zeker. Ik ben er fan van om juist steeds weer andere te gebruiken. Het hartje is er eentje die ik heel mooi vind. Het dansende meisje gebruik ik heel vaak.

 4. Ik gebruik ook heel veel emoticons, vooral de populairste ter wereld gebruik ik vaak, als iets grappig is bijvoorbeeld. Ik vind het ook krachtiger overkomen met een emoticon, dan zonder

 5. Hier is maar een reactie mogelijk. Ik deel met veel plezier mijn favoriet met je.
  Oh wacht dat lukt niet op de computer..... MAar hEt is diegene die dus heel veel gebruikt wordt. Die jij gebruikt als je iets grappig vindt.

 6. Ik gebruik ook altijd emoji's, want vaak worden berichtjes anders opgevat dan dat het bedoelt word en een emoji helpt daar heel veel bij. Ik gebruik dat lach poppetje ook heel vaak haha

 7. Haha ik gebruik echt veel emotions, vooral het mannetje met de rollende ogen en die met de lachende traantjes :D Ik vind de neutrale emoticon echt heel 'evil' uitzien, zoiets als 'I don't give a f*' :D

 8. I hou van emoticons, echt serieus ik kan niet zonder! Mijn meest gebruikte is die met rollende ogen en de sarcastische (tenminste ik vind dat een sarcastische, het is die jij gebruikt als je teveel koreaans drama hebt gekeken. haha

 9. Ik gebruik vooral emoticons op instagram. In een blogpost gebruik ik ze niet, en in zakelijke mails gebruik ik ze alleen als het een informeel zakelijk contact is, zoals een collega die je goed kent.

 10. Yes! Ik gebruik ze ook heel vaak. Vooral die lachende inderdaad en de hartjes. Maar omdat mijn zoontje heel vaak vraagt of ie 'poppetjes' mag sturen met mijn whatsapp staan er heel veel random emoticons in mijn favorieten zoals treinen en een raket :-)

 11. Wacht eens even... die met de traan betekent dat je moe bent? Hoe dan!?! Haha super grappig. Ik gebruik vooral de emoticon met het tongetje. En dan vooral om aan te geven dat ik mezelf heel grappig vind :p een beetje zoals het knipoogje dus.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder